Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrr

Козак
8 Вер 2025
38
Нікнейм гравця
36493
Статичний ID гравця
36493
Ваш нікнейм
Andriy Lebiga
Ваш статичний ID
1470
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
Неадекват + РК
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
17:21 20.07.26
Даний гравець без будь-якої причини почав чіплятися до мене по дорозі, коли я займався своєю роботою. Я його не провокував і спочатку подумав, що він хоче відіграти якусь RP-ситуацію, тому не поспішав конфліктувати. Згодом стало зрозуміло, що це неадекватна поведінка і нормального RP-відграшу з його боку немає. Через його дії та поведінку виник конфлікт, у результаті якого я його вбив.
Після цього гравець самостійно використав самореанімацію та одразу вбив мене. Вважаю таку поведінку порушенням правил та зловживанням ігровими механіками. Можливо, я десь міг неправильно висловитися чи вчинити під час ситуації, але терпіти безпричинні провокації та неадекватну поведінку не збираюся. Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та дати оцінку діям цього гравця.

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
1,483
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #36493 отримує покарання за порушення:
4.2. Текстовий та голосовий чат є виключно IC (In-Character) чатом, в якому заборонено будь-яке спілкування на OOC (Out-of-Character) теми. | Mute 15-30 хвилин.
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
Покарання: Demorgan - 60 хвилин, Mute - 75 хвилин.

Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі