Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №8314 | Невідомий | 9320 | DB, DM Car, MG, PG, NRP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
59
Нікнейм гравця
nn
Статичний ID гравця
9320
Ваш нікнейм
Alex Merr
Ваш статичний ID
33740
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds alex.merr
Суть скарги
1 відео - https://youtu.be/cMwxtmwl8Lg
Перебував у Green Zone, коли гравець #9320 без будь-якого дозволу сів у мій автомобіль. На неодноразові прохання вийти з транспортного засобу він повністю ігнорував вимоги та почав таранити інші припарковані автомобілі.

Після цього гравець здійснив наїзд на співробітника BCSD, а далі цілеспрямовано розігнався та в’їхав прямо в заправку, що спричинило масовий вибух.

Внаслідок його дій було знищено щонайменше 7 транспортних засобів разом із моїм автомобілем, які знаходились поруч. З відео чітко видно, що це не було випадковістю або втратою керування — дії виглядали повністю навмисними та спрямованими саме на створення максимального хаосу і шкоди іншим гравцям та їх майну.

Вважаю, що в даному епізоді гравець #9320 порушив:
  • 5.3 — DB (неодноразове навмисне використання транспортного засобу для тарану інших автомобілів та наїзду на гравця);
  • 5.4 — DM Car (умисне пошкодження та знищення чужого транспортного засобу без будь-якої IC причини);
  • 5.2.2 — MDM (своїми цілеспрямованими діями спричинив масове заподіяння шкоди — внаслідок навмисного в’їзду у заправку було знищено/пошкоджено щонайменше 7 транспортних засобів, що знаходились поруч).
Окремо наголошую, що вибух на заправці не був випадковістю — на відео чітко видно, що гравець свідомо розігнався та цілеспрямовано в’їхав у колонку з метою завдати максимальної шкоди.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 відео - https://youtu.be/97gO3r4NBiA
Під час подальшої взаємодії гравець #9320, з яким у мене відсутні будь-які знайомства, RP-контакт чи потиснута рука, звернувся до мене по імені.

На моє пряме запитання, звідки він знає моє ім’я, жодної логічної відповіді я не отримав.

Вважаю, що гравець міг використати сторонню інформацію або певну вразливість системи для отримання інформації про персонажа поза RP-процесом, тому прошу адміністрацію окремо перевірити цей момент.

• 5.9 — MG (гравець використав інформацію про ім’я мого персонажа, яку не міг отримати RolePlay шляхом, оскільки будь-яке знайомство чи попередня взаємодія між нами повністю були відсутні).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 відео - https://youtu.be/6zMoxWcxEnM

Під час процесуальних дій я попросив гравця надати документи. У відповідь він заявив, що документів при собі немає, хоча в межах логіки сервера документи завжди знаходяться при персонажі.

Після цього я запропонував провести ідентифікацію через відбиток пальця, на що отримав відповідь, що “в нього немає двох рук”.

Жодної RP-відігровки, попереднього пояснення, підтвердженої RP-біографії чи будь-якого іншого обґрунтування цьому не було. Це виглядало як свідома спроба зірвати RP-процес через вигадану інформацію без будь-якого RolePlay обґрунтування.
  • 5.1 — NRP (гравець свідомо зривав процесуальні дії, використовуючи вигадані та нелогічні твердження, які не були підкріплені жодною RP-відігровкою або RP-біографією, що повністю суперечить логіці RolePlay процесу).
4 відео - https://youtu.be/4qGAdNkjXmg

Під час процесуальних дій я надав гравцю право на телефонний дзвінок, окремо наголосивши, що одну руку утримую в кайданках, тобто RP-логіка ситуації передбачала обмежені дії з його сторони.

Проте замість адекватної RP-взаємодії гравець почав багаторазово надсилати повідомлення в екстрений канал поліції, що виглядало як свідомий флуд та використання ігрового функціоналу всупереч логіці поточної RP-ситуації.

Після цього, перебуваючи фактично під контролем та з однією рукою в кайданках, гравець почав наносити мені удари кулаками, що також повністю суперечило RP-логіці ситуації.

Вважаю, що в даному епізоді гравець порушив:
  • 5.1 — NRP (перебуваючи в статусі затриманого, гравець повністю ігнорував логіку RP-ситуації та процесуальні дії співробітника державної структури);
  • 5.5 — PG (перебуваючи в частково обмеженому стані — одна рука знаходилась у кайданках, після надання права на телефонний дзвінок гравець почав чинити фізичний опір та наносити удари, що є нереалістичною поведінкою в даній ситуації);
  • можливе зловживання ігровим функціоналом / вразливістю системи (під час фактичного затримання гравець почав багаторазово надсилати повідомлення в екстрений канал поліції, що виглядало як свідоме використання ігрового функціоналу всупереч логіці поточної RP-ситуації та потребує окремої перевірки адміністрацією).
Вважаю, що сукупністю своїх дій гравець #9320 порушив:
  • 5.3 — DB — навмисний наїзд/таран транспортом.
  • 5.4 — DM Car — умисне пошкодження/знищення транспортних засобів.
  • 5.2.2 — MDM — масове заподіяння шкоди декільком гравцям/об’єктам без IC причини.
  • 5.9 — MG — використання OOC-інформації, яку персонаж не міг знати по RP.
  • 5.1 — NRP — поведінка, яка не відповідає RolePlay.
  • 5.5 — PG — нереалістична поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті.
  • можливе зловживання ігровим функціоналом
Прошу адміністрацію оцінювати не окремі епізоди, а повну картину поведінки гравця, оскільки протягом усієї взаємодії він систематично демонстрував повне ігнорування правил сервера, RP-логіки, завдавав шкоди великій кількості гравців та неодноразово намагався зірвати будь-яку адекватну RP-взаємодію.

Окремо звертаю увагу, що всі порушення були здійснені одним гравцем протягом дуже короткого проміжку часу, що, на мою думку, свідчить не про випадковість, а про свідому деструктивну поведінку.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
28.06.26, о 16:30
Серія грубих порушень: умисне знищення транспорту, небезпечна поведінка в Green Zone, можливе використання сторонньої інформації та зрив RP-процесу.

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
1,364
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #9320 отримує покарання за порушення:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / VehBan 90-160 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.
5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 20-90 хвилин / WARN / Ban 2-5 днів.
Покарання: Warn, Demorgan - 360 хвилин, Mute - 60 хвилин.

Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі