- 28 Тра 2026
- 8
- Нікнейм гравця
- група осіб, нікнейми невідомі
- Статичний ID гравця
- #11943,#11951,#20269
- Ваш нікнейм
- Soulful Person
- Ваш статичний ID
- 41219
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Діскорд: soulfulperson
- Суть скарги
- Їду собі по місту, нікого не чіпаю, проїзжаю мимо трьох осіб які знаходяться в машині та їхали мені на зустріч, я ж їду собі по справам як і їхав, бачив що вони різко затормозили, а я собі їду далі, не було ніякого ні Рп відігровки, ні "прохання зупинитися", нічого. Бачу їдуть за мною, ну я собі їду далі, звідки я знаю куди вони їдуть, потім чую стріляють по мені з машини, без всякої причини, і так стріляли поки не попали в колесо і я не врізався, і вони просто уїхали назад. Однозначне DM. Прошу розглянути скаргу.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 23.06.2026 початок з 0:17
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
- #11943,#11951,#20269
- Soulful Person
- soulfulperson
- Їду собі по місту, нікого не чіпаю, проїзжаю мимо трьох осіб які знаходяться в машині та їхали мені на зустріч, я ж їду собі по справам як і їхав, бачив що вони різко затормозили, а я собі їду далі, не було ніякого ні Рп відігровки, ні "прохання зупинитися", нічого. Бачу їдуть за мною, ну я собі їду далі, звідки я знаю куди вони їдуть, потім чую стріляють по мені з машини, без всякої причини, і так стріляли поки не попали в колесо і я не врізався, і вони просто уїхали назад. Однозначне DM. Прошу розглянути скаргу.
- Є відео. https://youtu.be/giJsu-6uldA?si=v7q0Pur1VzA5bXfo
- 23.06.2026 початок з 0:17