Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №811 DM+Образи+Обман по авто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tarik Mersia

Козак
19 Чер 2025
33
Нікнейм гравця
невідомо
Статичний ID гравця
15119
Ваш нікнейм
Tarik Fallen
Ваш статичний ID
5769
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
mrhimmera
Суть скарги
Людина без причино ображає і вже не вперше!
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
27.03.2026 таймкод з початку відео
DM+ Образи,авто яке в донаті він говорить всім що це з магазину за 20кк, вже не першаий раз така поведінка у даної людини і перевищення ФБІ повноважень

Illysha

Козак
10 Вер 2025
46
до чого тут повноваження? я тебе не затримував і вимог не давав,і чекаю откат де я так себе поводив повторно.Людина почала і мене ображати після моєї образи тому я і далі почав його ображати. Тобто понести покарання має і я і він,і перед тим як говорити що це повторно потрібно надавати якісь докази

Tarik Mersia

Козак
19 Чер 2025
33
до чого тут повноваження? я тебе не затримував і вимог не давав,і чекаю откат де я так себе поводив повторно.Людина почала і мене ображати після моєї образи тому я і далі почав його ображати. Тобто понести покарання має і я і він,і перед тим як говорити що це повторно потрібно надавати якісьnen lj
на тебе вже не перша скарга так що не потрібно тут нити ждемо Адміністраторів!

Skezz Yami

Шкез
16 Гру 2024
481
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець 15119 отримує покарання по причині:

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
Примітка: образи, спрямовані на персонажа, мають бути чіткими, без двояких трактувань, щоб не виникало сумнівів, що вони адресовані саме персонажу.​
Покарання - Mute 120 хвилин.

5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.
Покарання - Demorgan 90 хвилин

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
Покарання - Demorgan 30 хвилин

Гравець 5769 отримує покарання по причині:

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
Примітка: образи, спрямовані на персонажа, мають бути чіткими, без двояких трактувань, щоб не виникало сумнівів, що вони адресовані саме персонажу.​
Покарання - Mute 60 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі