- 20 Лют 2026
- 40
- Нікнейм гравця
- №20303 №33603 №14510
- Статичний ID гравця
- №20303 №33603 №14510
- Ваш нікнейм
- vlad varenik
- Ваш статичний ID
- 31797
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Dis Kollosal
- Суть скарги
- Троє зазначених гравців без будь-якої видимої RP-причини вбивали всіх гравців, які приїжджали до Maze Arena. Також вони навмисно знищували транспортні засоби гравців. На відеозаписі видно пошкоджені та палаючі автомобілі.
Події відбувалися поблизу Зеленої зони, що, на мою думку, потребує додаткової перевірки з боку адміністрації.
Окремо прошу звернути увагу на гравця зі статичним ID 14510. Під час взаємодії я чув чоловічий голос, хоча персонаж має жіночу зовнішність. На жаль, цей момент не потрапив на відеозапис, тому прошу адміністрацію самостійно перевірити даний факт та, у разі підтвердження порушення, вжити відповідних заходів.
Після мого вбивства гравець з ID 20303 підняв мого персонажа на плече, після чого разом з іншими учасниками вони позували та фотографувалися біля тіла. Вважаю таку поведінку проявом знущання над гравцем та нереалістичною RP-поведінкою. Також цей гравець знищив мій автомобіль що також є на запису
Гравець з ID 33603 активно розстрілював транспортні засоби, що також зафіксовано на відео. Крім того, він брав участь у фотографуванні біля мого персонажа після вбивства.
Прошу адміністрацію перевірити дії всіх учасників ситуації на предмет порушення правил сервера, зокрема безпричинного вбивства гравців, можливого масового DM, пошкодження транспортних засобів інших гравців та інших порушень, які будуть встановлені під час перегляду повного відеозапису.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 2,09
Троє зазначених гравців без будь-якої видимої RP-причини вбивали всіх гравців, які приїжджали до Maze Arena. Також вони навмисно знищували транспортні засоби гравців. На відеозаписі видно пошкоджені та палаючі автомобілі.
Події відбувалися поблизу Зеленої зони, що, на мою думку, потребує додаткової перевірки з боку адміністрації.
Окремо прошу звернути увагу на гравця зі статичним ID 14510. Під час взаємодії я чув чоловічий голос, хоча персонаж має жіночу зовнішність. На жаль, цей момент не потрапив на відеозапис, тому прошу адміністрацію самостійно перевірити даний факт та, у разі підтвердження порушення, вжити відповідних заходів.
Після мого вбивства гравець з ID 20303 підняв мого персонажа на плече, після чого разом з іншими учасниками вони позували та фотографувалися біля тіла. Вважаю таку поведінку проявом знущання над гравцем та нереалістичною RP-поведінкою.
Гравець з ID 33603 активно розстрілював транспортні засоби, що також зафіксовано на відео. Крім того, він брав участь у фотографуванні біля мого персонажа після вбивства.
Прошу адміністрацію перевірити дії всіх учасників ситуації на предмет порушення правил сервера, зокрема безпричинного вбивства гравців, можливого масового DM, пошкодження транспортних засобів інших гравців та інших порушень, які будуть встановлені під час перегляду повного відеозапису.
Після мого вбивства гравець з ID 20303 підняв мого персонажа на плече, після чого разом з іншими учасниками вони позували та фотографувалися біля тіла. Вважаю таку поведінку проявом знущання над гравцем та нереалістичною RP-поведінкою.