Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Joni Moretti

Козак
23 Жов 2025
33
Нікнейм гравця
Mason Skandal
Статичний ID гравця
19881
Ваш нікнейм
Kika Maluy
Ваш статичний ID
32562
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
li1x_ ds
Суть скарги
Я собі бігаю нікому не мішаю, та до мене підходить працівник FIB. Він говорить зупиняємося та надаємо паспорт.Я стою не тікаю та приблизно за 1 сек він мене кафаєм за 2.8кк хоча 2.8кк це напад на держслужбовця. І у мене виникає питання де тут напад??? Він так поводився ніби має якусь злість і йому б лише посадити мене. На мою думку, так немає поводитися працівник держ. структур а тим більше FIB. До того на задньому фоні билися і стрілялися, а він не приймав ніякі міри. Попрошу прийняти міри!
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
відео коротке
.

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
348
Вітаю.

Надайте повний даної відкат ситуації до цієї скарги протягом 12 годин.​

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
348
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець 26235 отримує покарання по причині:

5.28. Забороняється навмисно створювати конфлікти або використовувати державних працівників як «тригер» для перестрілок, погонь, пограбувань чи будь-яких інших нелегальних дій без реальної сюжетної підстави. | Demorgan на 90-120 хвилин.
Пояснення: будь-які дії проти співробітників державних структур мають відбуватись лише за наявності логічної, ігрово обґрунтованої ситуації (ІС-причини)​
Покарання - Demorgan на 120 хвилин.

Гравець 32562 отримує покарання по причині:

1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.
Примітка: Заборонено простріли через стіни (які можливі завдяки графічним модифікаціям або багам дистанції), використання CTRL та різних стилів ходи, стрільба з Q.​
Покарання - WARN

Гравець 19881 отримує покарання по причині:

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.
Покарання - Demorgan 60 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі