- 7 Жов 2025
- 36
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 19967
- Ваш нікнейм
- Hanori barrington
- Ваш статичний ID
- 26570
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ds hanori1
- Суть скарги
- починається все з того що ми катались по трасі туда сюда за нами ув'язався фіб. мій кент почав від нього туда сюда тікати (цього отката нема) ну і ми рішаєм заїхати за електрозаправку відхілитись ТАЙМ КОД: 01:28 він мені скинув запів я запився і чуєм їде той фіб ми рішаєм сісти в авто і їхати фіб відкриває вогонь ТАЙМ КОД: 01:31 ( хочу оголосити про те що не було ніяких мегафонів з сторони фіба ) але нажаль цього доказати не можу так як нема відкату (наче) він стулює мого кента і дає пару тик по мені рішаю діяти взяти кента на руки і бігти до больниці ТАЙМ КОД: 01:52 (це не заборонено) потім бачу фіб тепається (проблеми з інетом певно ) я біжу далі і чую фіб каже зупиняємось ТАЙМ КОД: 02:14 я зупинився і починаю задавати йому питання чому був відкритий вогонь по мені також якщо я пасажир в відповідь я не чую нічого він мене ігнорує ТАЙМ КОД З: 02:20 ПО 03:30(між цим тайм кодом все що відміченно жовтим кольором відбувалось на відео ===>) і далі я питаю питаю і відповіді не чую далі він каже щоб я зняв людину з плеча а я далі задаю питання чому був відкритий вогонь по мені також в відповідь я чую зніміть людину з плеча я думав може він мене не чує перезавантажим гс чат але він надалі мене ігнорував і казав мені "Ви шо не чуєте? " він почав діставати зброю і я подумав що він мене щяс затулить і я сказав якщо він це зробить я залию на держ портал після чого він кинув мені свій бейджик та надав ПЕРШУ законну вимогу зняти. Я не зняв і він продовжує казати знімаємо не надаючи ДРУГУ та ТРЕТТЮ закону вимогу і я вирішую запитатись на якій підставі в відповідь я чую лиш "знімаємо знімаємо і так далі" ( мені в тг почали писати я то заблюрив) ну і я далі питаю на якій підставі він ігнорує і каже "Ви мене чуєте?" я не розумію тяжко сказати на якій підставі чи що? ну і після чого без другої та третьої законної вимоги він дістає тайзер та лупаше по мені кафає і починає проц дії зі мною. ВИСНОВКИ:
- Фіб закафав мене та почав проц дії зі мною коли людина лежить та померає з боку ( я це обсудив з проком він сказав заливати ) це халатність наче
- у фіба не було другої та третьої законної вимоги
- фіб буквально DMнув мого кента і лишив його помирати коли тайзернув мене
( також коли він мене кафнув привіз до фібів він вже зібрав всіх і тільки начались проводитись проц дії по його словам йому позвонили і він вже не міг грати і мене відпустили але відкату цього моменту я не знайшов )
( точно сказати ще що він порушим не можу це треба щоб ви детально переглянули відкат )
у фіба:
1.24. Співробітникам державних організації заборонено покидати гравця, який у ході перестрілки був поранений. Співробітник повинен використати адреналін, щоб підняти постраждалу особу або викликати лікаря.| Попередження / Догана
Не можу знайти правило "Законної вимоги"
Також хочу вас попросити ДЕТАЛЬНО ознайомитись з відео фіксацією та його діями на ній.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 18.03.2026
-