Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Нікнейм гравця
20303
Статичний ID гравця
20303
Ваш нікнейм
lucy bedroque
Ваш статичний ID
17275
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
є
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
э на доказах
стою афк на сто, приїхав гравець почав сипати образу по факту статі + аморал та приниження без причини.

далі як бачите без якоїсь провокації від мене знов приїхав і типу випадково збив

https://youtu.be/4LbCEyLAOos таймінг 0:20

ну що вже мені дуже не сподобалось і я почала його ображати у відповідь, на що в мене на відміну є ic причина - бо він мене збив на авто

https://youtu.be/ooEc_zhRb88 - таймінг 1:46 - вбивство з-за руля. тут досить довгий відкат, як він таранив машиною модельки персонажів, за цим всім дивився хелпер, адмін, і по результату всього дали йому
1780387755105.png

по суті гравець отримав покарання лиш за ДБ, але я прошу:

1) переглянути історію покарань цього гравця, бо руку він жав мені в деморгані де хизувався що "з деморгана не вилазить", і видати посилене покарання за всі пункти порушених правил, які є рецидивом
2) видати покарання за образи, бо у нього не було ic причин мене ображати + він там всередині відосів неоднорозаво переходив на оос
3) видати покарання за дм + вбивство з-за руля
4) видати людині сертифікат до психолога, бо свистить його психологічна травма брошенності і приниженності

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
ну ващє да подивіться пж історію покарань
5.24. Забороняється зловживати порушеннями правил сервера, згідно з рішенням Головної Адміністрації.(від 5 серйозних покарань за день) | WARN / Ban 3-10 днів / HardBan 15-30 днів.
Примітка: при регулярних порушеннях правил протягом тижня, можливе блокування без попередження за рішенням Головної Адміністрації.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,581
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравцю вже було видано покарання за DB, окрім цього гравець #20303 отримує покарання за порушення:

5.27. Забороняються будь-які дії аморального характеру (використання непристойних анімацій у людних місцях, справляння потреби на людину/непритомного гравця тощо). | Demorgan 30-90 хвилин / Ban 1-15 дні / HardBan 1-3 дні.
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
4.3. Заборонено видавати гучні або такі, що заважають звуки, які можуть перешкоджати ігровому процесу або порушувати комфорт інших гравців. | Mute 10-120 хвилин.
5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.
4.2. Текстовий та голосовий чат є виключно IC (In-Character) чатом, в якому заборонено будь-яке спілкування на OOC (Out-of-Character) теми. | Mute 15-30 хвилин.

Покарання: Demorgan - 90 хвилин + Mute - 90 хвилин + Ban - 2 дні.

Гравець #17275 отримує покарання за порушення:

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.

Покарання: Mute - 120 хвилин.

На рахунок ось цього правила

5.24. Забороняється зловживати порушеннями правил сервера, згідно з рішенням Головної Адміністрації.(від 5 серйозних покарань за день) | WARN / Ban 3-10 днів / HardBan 15-30 днів.
Примітка: при регулярних порушеннях правил протягом тижня, можливе блокування без попередження за рішенням Головної Адміністрації.
У гравця не серйозні порушення, тому і блокування/warn видаватись по цьому правилу не будуть.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі