Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Jay Maccalister

Козак
11 Кві 2025
12
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 6377, 13323
  3. Ваш нікнейм: Jay Maccalister
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 7595
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): 1_stupa_1
  6. Суть скарги: гравець вбив мого товариша та він повідомив мені про це в спец зв'язку та описав його, я приїхав але вони почали ДМити та ображати
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=ip7jPUEMTxI
  8. Дата та таймкод порушення: 05.07.2025, їду в початку 1 хв

Jay Maccalister 7595

Rusel Smith

Козак
24 Бер 2025
42
Вітаю на зв'язку мл. Адміністратор Rusel Smith, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин.

4.6. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 60 хвилин.
5.9. "MG" - Metagaming
- використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 15 хвилин.

4.15. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Очікувати на лікаря" чи "Втратити свідомість"). | Mute 15 хвилин.

Розглянуто!

Matthew Alvaro

Grimx FamQ ❤️‍🔥
Адміністратор
21 Гру 2024
552
Вітаю, Головний Куратор Matthew на звʼязку. Перерозглянувши скаргу можу надати такий вердикт:

5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | WARN
5.11. Усі кримінальні дії, пов'язані з використанням зброї, у яких відбувається порушення законів штату, повинні супроводжуватися використанням маски. | Demorgan 20 хвилин.

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | WARN
5.11. Усі кримінальні дії, пов'язані з використанням зброї, у яких відбувається порушення законів штату, повинні супроводжуватися використанням маски. | Demorgan 20 хвилин.
4.6. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 60 хвилин

5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Mute 30 хвилин

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі