Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №786 Ухід від рп під час пограбування, ПГ, МГ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kai Castro

Козак
20 Тра 2025
44
1.Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
2.Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 21084,5214,21084,19951
3.Ваш нікнейм: Kai Montano
4.Ваш статичний (незмінний) ID: 4378
5.Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): -
6.Суть скарги:
Виїхали на трасу, нас неодноразово тулили. Я декілька разів писав у репорт, що нас постійно тулять без причини, але ніхто не відповідав. Тіпи просто звали своїх людей з фами та продовжували нас тулили. Схоже, що вся інформація передавалась по MG (через сторонні шляхи, наприклад, Discord).

Також під час пограбування перший тіп, якому чітко сказали зупинитись, просто втік. Другий вийшов з машини і почав тулили нас в соло. Після цього, я так розумію, він передав інформацію в Discord, щоб його люди під’їхали до нас і затулили в спину.Також були образи але не впевнений чи їх чути.

Вся ситуація чітко видно на відкаті, він триває недовго. За потреби можу надати додаткові відкати.
7.Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/eotEps7-H8I
8.Дата та таймкод порушення: 08.07.2025 весь відкат

Arthur Shelby

Отаман
15 Гру 2024
209
Розглянув вашу скаргу та виношу вердикт

Гравець #21084 отримує наступне покараня:

5.10. Втеча від RP | WARN

Гравець #328 отримує наступне покараня:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Скаргу буде перерозглянуто Головним Куратором.

Matthew Alvaro

Grimx FamQ ❤️‍🔥
Адміністратор
21 Гру 2024
552
Вітаю, Головний Куратор Matthew на звʼязку! Переглянувши ваш відкат можу надати такий вердикт:

1.3. Усі крайм дії мають відбуватися виключно на фракційних авто. | Demorgan 30 хвилин.

1.3. Пограбування та викрадення від кримінальних організацій повинні проводитися лише в одязі відповідного кольору фракції. (70% це верх та низ) | Demorgan 15 хвилин.
1.5. Заборонено використовувати бронежилет не своєї фракції. | Demorgan 60 хвилин.

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі