Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7843 | Порушення правил "Секретних ящиків" + PG + DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Blood Moon

Козак
25 Гру 2024
24
Нікнейм гравця
невідомо
Статичний ID гравця
15119, 24391
Ваш нікнейм
Bloody Moon
Ваш статичний ID
23119
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
blood__moon.
Суть скарги
Дав погрозу життю на секретних ящиках гравцю 15119
Але людині всеодно на правила проєкту. Просто взяв в руки зброю і вбив мене
Порушив такі правила, а саме;

Правила секретних ящиків​

1.2.1.Якщо на гравця наставили зброю, він зобов’язаний негайно перервати будь-яку взаємодію з ящиком та покинути територію | Demorgan 30-60 хвилин.

Правила UKRAINE GTA 5​

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.​

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.​

Також хошу звернути вашу увагу на те, що дана персона занадто регулярно порушує правила на даному заході. І за постійні порушення прошу вас дати цій персоні максимальне покарання. І судячи з того, що деморгани і варни їй до одного місця, людина продовжує порушувати, прошу видати бан, бо як на мене по іншому не розуміє. Але це лише моя думка, рішення завжди залишається за адміністрацією. Дякую​

Також громадянин 24391, просто забігає і також без будь яких попереджень відкриває ворого( Судячи по тому, що відразу забіг і почав стріляти, навіть не думав давати погрозу)​

Порушив такі правила, а саме;

Правила секретних ящиків​

1.2.1.Якщо на гравця наставили зброю, він зобов’язаний негайно перервати будь-яку взаємодію з ящиком та покинути територію | Demorgan 30-60 хвилин.

Правила UKRAINE GTA 5​

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.​

Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
07.00 26.05.2026 0.54, 1.14

Порушення правил "Секретних ящиків" + PG + DM​

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,574
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #15119 отримує покарання за порушення:

5.5. "PG" - Powergaming - Поведінка, яку неможливо відтворити в реальному житті, зокрема така, що властива супергероям. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 1-5 днів.

Покарання: Warn.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі