Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7841 | Невідомий | 30488 | 5.2, 5.4, 5.10

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
36
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
30488
Ваш нікнейм
Alex Merr
Ваш статичний ID
33740
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds alex.merr
Суть скарги
Перебував на радарі у службовому автомобілі. Гравець #30488 зупинився поруч та без будь-якої IC причини чи діалогу почав стріляти по мені та службовому транспорту.

У відповідь на загрозу я відкрив вогонь, ліквідував гравця та провів процесуальні дії — накинув кайданки, після чого в ігровому чаті відобразилось повідомлення про арешт, що свідчить про початок/факт RP-процесу затримання.

Однак після цього гравець зник через повідомлення “втратив зв’язок”, при цьому сповіщення зникло менше ніж через 10 хвилин, але у гру він так і не повернувся. У зв’язку з цим є обґрунтовані підозри на свідоме уникнення RP-ситуації / арешту (п. 5.10), можливо шляхом перезаходу або використання багу.

Вважаю, що гравець порушив:
  • п. 5.2 — DM
  • п. 5.4 — DM Car (стрілянина по службовому авто)
  • п. 5.10 — Втеча від RP (уникнення затримання/арешту)
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
25.05.26, о 15:14
DM, DM Car та втеча від RP / уникнення арешту з боку гравця #30488.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,559
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #30488 отримує покарання за порушення:

5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 180-360 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів / HardBan 5-30.
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
5.10. Втеча від RP | WARN / HardBan 3-10 днів.

Покарання: Demorgan - 390 хвилин + Warn.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі