Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

slava

Козак
22 Лют 2026
2
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
6738
Ваш нікнейм
Slava Fly
Ваш статичний ID
35577
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Svayr1k
Суть скарги
DM ОСК
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
24.05.2026, 1.47 ,2.09.
ДМ + ОСК

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,581
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #6738 отримує покарання за порушення:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.

Покарання: Demorgan - 200 хвилин.

Приємної гри.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,581
Скаргу відкрито для перерозгляду.

Ryan Bennet

Козак
15 Січ 2026
20
Гравець 35557 навмисно почав таранити моє авто знаючи що я везу замовлення і рухаюсь до мітки розвантаження
В момент тарану як і нормальна людина буде негативно реагувати на його дії але ці слова не мають глибокого значення
тут

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,581
Вітаю!
Перозглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #6738 отримує покарання за порушення:

5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

Покарання: Demorgan - 105 хвилин.

Гравець #35577 отримує покарання за порушення:

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

Покарання: Demorgan - 30 хвилин.

Приємної гри.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі