- 3 Бер 2026
- 36
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 36939
- Ваш нікнейм
- Alex Merr
- Ваш статичний ID
- 33740
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ds alex.merr
- Суть скарги
- Перебував на парковці в Палето, знаходився в патрульному автомобілі. У певний момент почув, що хтось таранить транспортний засіб. Після того як розвернувся, побачив, як гравець #36939 навмисно таранив моє патрульне авто та штовхав його в сторону заправки.
Після цього я увімкнув проблискові маячки та почав рухатися за гравцем з метою з’ясування ситуації. Будь-якої агресії або загрози з мого боку не було.
У відповідь гравець #36939, перебуваючи за кермом транспортного засобу, відкрив по мені вогонь без будь-якої IC причини чи IC діалогу.
Вважаю, що гравець порушив:
- п. 5.3 — DB (DriveBy) — навмисний таран патрульного транспортного засобу;
- п. 5.2 — DM (DeathMatch) — відкриття вогню без IC причини та IC взаємодії;
- п. 5.14 — ведення вогню з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці.
Також прошу адміністрацію звернути увагу на систематичність порушень з боку гравця #36939, оскільки за відкритою інформацією на форумі він вже неодноразово отримував покарання за DM та DB, однак продовжує аналогічні порушення правил серверу.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 20.05.26, о 15:25
DB, DM та стрільба з водійського місця без IC причини з боку гравця #36939.