Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №7718 | Неадекватна мадам #15865

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Iren Fox

Козак
12 Гру 2024
10
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
15865
Ваш нікнейм
Zina Kosmos
Ваш статичний ID
2813
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
Дана особа прислала мені смс в грі де ніби то я щось там зробила не так як вона хотіла і полчала виписувати гадості. Почнемо з того що я дану мадам бачу вперше в житті і взагалі не знала про її існування. Ця особа визвірилась в мою адресу бо я виставила на продаж на маркетплейс штани по меншій ціні ніж вона. Всі скріни на посиланні в доказах. Простими словами і образами це не закінчилось. Вона приїхала і зробила ДМ в ЗЗ. https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/dm-in-gz-15865.22735/
Після того як скарга за ДМ була на форумі вона почала виписувати в Профіль на форумі, також в неадекватному формулюванні. Прошу видати даній особині справедливе покарання, враховуючи всі її порушення відносно мене.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
17.05.2026
Дана особа прислала мені смс в грі де ніби то я щось там зробила не так як вона хотіла і полчала виписувати гадості. Почнемо з того що я дану мадам бачу вперше в житті і взагалі не знала про її існування. Ця особа визвірилась в мою адресу бо я виставила на продаж на маркетплейс штани по меншій ціні ніж вона. Всі скріни на посиланні в доказах. Простими словами і образами це не закінчилось. Вона приїхала і зробила ДМ в ЗЗ. https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/dm-in-gz-15865.22735/
Після того як скарга за ДМ була на форумі вона почала виписувати в профіль на форумі, також в неадекватному формулюванні. Прошу видати даній особині справедливе покарання, враховуючи всі її порушення відносно мене.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,584
Вітаю, Шановний гравець!
Всі смс це ІС середовище, для отримання покарання за СМС зверніть з позовом до ігрового суду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі