Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sasevms

Козак
21 Вер 2025
46
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
7779, 29036, 25546
Ваш нікнейм
Buba Juicy
Ваш статичний ID
25671
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
sasevms
Суть скарги
Стояв собі афк біля складу організації, після чого на мене звернули увагу декілька гравців у формі схожій на форму держ.співробітників. Після того як вони підбігли до мене, відразу почали наводитись на мене зброєю, що мене відразу насторожило. Один з цих персонажів, попросив мене покинути територію, я під час ігрового моменту не почув цих слів, та почав реагувати на них вже після другого прохання (наголошую на тому що просто прохання, через що питань до нього в мене абсолютно немає), і тут на горизонті з'являється кадр з статичним ID 25546.
Починаються його дії в цій ситуації з того що він починає вимагати мене покинути "закриту територію". Хто цей гравець, я так і не знаю, тому що представлення його, та інших присутніх що наводили на мене зброю, що вони є держ.службовцями, не було (хоча я декілька разів наголосив на тому що я навіть не знаю хто вони є). Про те що в них постачання, чи ще можливо якийсь захід, я також не був проінформований.
ПІсля того як я запитав на підставі чого я маю покидати територію, та чому вона є "закритою", відповіді я так і не отримав, чому я маю покидати територію на якій знаходиться склад моєї органцізації без причини. Навпаки гравець сказав що якщо він в мене щось вимагає, то я сам маю знати і це моя проблема та мої "особисті питання". Гравець з статичним ID 7779, також почав казати мені щоб я покинув транспортний засіб, підстав для цього не було, законних вимог так само. Після декількох разів ігнорування мого питання на яких підставах я маю покидати "закриту" територію, ці коричневенькі человечкі просто почали в мене стріляти.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
06.03.2026 17:59
============

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
349
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравці #7779, 29036, 25546 не отримують покарання по причині:

Вам надавалось попередження, якщо ви не покините територію, то у вашу сторону відкриють вогонь. На вашому відкаті немає ООС порушень, тільки ІС. За таку поведінку від працівників BCSD ви можете подавати скаргу у прокуратуру, і Гравці отримують ІС покарання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі