Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7646 | 27444 - завуальвані образи рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hydra

Новий гравець
13 Тра 2026
1
Нікнейм гравця
27444
Статичний ID гравця
27444
Ваш нікнейм
Hydra Teriyaki
Ваш статичний ID
22394
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
hydrate
Суть скарги
в ході перестрілки на вулиці людина вбила (до цього питань немає) але потім коли я лежав вбитий підійшла і завуальовано образила рідних, всі ми розуміємо що він мав наувазі, по форуму я тут пошукав і знайшов що раніше ця людина вже оскала рідних тому хочу щоб вона отримала не мінімальне покарання, а нормальне, дякую
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
13.5 3:31
в ході перестрілки на вулиці людина вбила (до цього питань немає) але потім коли я лежав вбитий підійшла і завуальовано образила рідних, всі ми розуміємо що він мав наувазі, по форуму я тут пошукав і знайшов що раніше ця людина вже оскала рідних тому хочу щоб вона отримала не мінімальне покарання, а нормальне, дякую

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,581
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #22394 отримує покарання за порушення:

5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.

Покарання: Demorgan - 60 хвилин.

Гравець #27444 отримує покарання за порушення:

5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.
4.8. Заборонено завуальовану образу чи згадку родичів у образливому/негативному/жартівливому контексті. | Ban 1-30 днів / HardBan 1-30 днів.

Покарання: Demorgan - 60 хвилин + Ban - 15 днів.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі