Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vutshi

Новий гравець
25 Гру 2024
2
Нікнейм гравця
Mister Burns
Статичний ID гравця
37963
Ваш нікнейм
Deni Pelmen
Ваш статичний ID
7097
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
discord: vutshi
Суть скарги
Обман на 50к. Мого голосу правда не чути але і так все зрозуміло. Коли тіп давав ключі, сказав "если раз**бёш залог не возвращается". Коли я передавав ключі назад, ситуація вже змінилася. Я кинув в обмін йогоключі і питаю де ж мої 50к (залог), він каже: "залог нет, залог не возвращается". Не потрібно мені повертати ці 50к, це діло принципу, дайте йому покарання за це, щоб не дурив людей.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
ключі дає і каже що залог повертається якщо не розііб'ю машину 0:17, 4:37 вже каже залог не повертається.
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Mister Burns
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 37963
  3. Ваш нікнейм: Deni Pelmen
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 7097
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): discord: vutshi
  6. Суть скарги: Обман на 50к. Мого голосу правда не чути але і так все зрозуміло. Коли тіп давав ключі, сказав "если раз**бёш залог не возвращается". Коли я передавав ключі назад, ситуація вже змінилася. Я кинув в обмін йогоключі і питаю де ж мої 50к (залог), він каже: "залог нет, залог не возвращается". Не потрібно мені повертати ці 50к, це діло принципу, дайте йому покарання за це, щоб не дурив людей.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/BrkEtq7WSgs
  8. Дата та таймкод порушення: ключі дає і каже що залог не повертається 0:17, 4:37 вже каже залог не повертається.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,615
Вітаю, Шановний гравець!
На розгляді.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,615
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Порушень не виявлено, у вас відсутній звук вашого мікрофону, що унеможливлює об'єктивний перегляд скарги.
Від себе також скажу, що в вашому випадку ви напевно домовлялись на розбиття авто і по факту це сталось.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі