Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Куратор
14 Лют 2026
30
Нікнейм гравця
Andriy Anbu
Статичний ID гравця
8115
Ваш нікнейм
Maxim Verbytskyi
Ваш статичний ID
35179
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
@maxim1233330
Суть скарги
Спровокував ДТП, вийшов з автомобіля вбив мене після чого взяв і евакуював моє авто без причини
Доказ порушення з боку іншого гравця
-
Дата та таймкод порушення
04.03.2026 (Тайм-коди: 00:18 - Виходить з авто та вбиває, 00:32 - Забирає авто на евакуатор, 00:46 - Авто евакуювано без причини)
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Andriy Anbu
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 8115
  3. Ваш нікнейм: Maxim Verbytskyi
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 35179
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @maxim1233330
  6. Суть скарги: Спровокував ДТП, вийшов з автомобіля вбив мене після чого взяв і евакуював моє авто без причини
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Тут
  8. Дата та таймкод порушення: 04.03.2026 (Тайм-коди: 00:18 - Виходить з авто та вбиває, 00:32 - Забирає авто на евакуатор, 00:46 - Авто евакуювано без причини)

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
348
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець 8115 отримує покарання по причині:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Виняток: IC діалог не є обов'язковим фактором у таких ситуаціях: Загроза життю персонажа/його союзникам (гравці з фракції, сім'ї), а саме: прицілювання зброєю у бік гравців, завдання ударів, навмисний наїзд на персонажа/союзників транспортом. Грубі образи персонажа/його союзників (гравці з фракції, сім'ї), зокрема: образи або згадки родичів, нації, етносу; нецензурні (матюки) образи. Викрадення особистого транспортного засобу.​
Покарання - Demorgan 120 хвилин.

1.42. Заборонено навмисне зловживання функціоналом державних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3-7 днів.
Приклад:​
  • затримання за маску та бронежелет без попередження про зняття.​
  • видача 5 зірок за незначне порушення;​
  • безпідставна видача судимості;​
  • затримання гравця всередині будівлі EMS за функціональний розшук;​
  • додавання зірок за функціональний розшук (якщо гравець спочатку мав 3 зірки, які з часом зникли, і залишилася 1 зірка, то заборонено додавати ще 2 зірки або перевидавати розшук — покарання необхідно застосовувати як за 1 зірку);​
Покарання - Ban 3 дня.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі