Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7456 | Ухід від рп,дб,дм, і гучні звуки та перешкоджання держ. | статичних айді дуже багато прошу по відео все дивитись.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Anton Scofilss

Козак
6 Чер 2025
48
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
ID дуже багато,якщо можна без їх буду дуже вдячний.
Ваш нікнейм
Anton Scofilss
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
DS- anton_sqwerty.
Суть скарги
Я стояв біля емс та затримував людай та дуже вилике скупчення людей заважало мені працювати дб мене постоянно плюс кричали і тд, я прошу кожного хто там був покарати найсуворішим методом, якщо вам понадобиться вся рп ситуація я вам зможу показати відкат на паряму який писався через відео карту, томущо я не вирізаю відкати я їх перезаписую, а якщо в кратком дуже багато порушень правил було від даних осіб прошу всіх покарати які були учасниками під час порошення, і якащо я там під кінець почав дм робити то там була законна підстава IC. Якщов вам знадобляться статичні ID гравців , то вже на вашу відповідь на дам статичний ID кожної людини яка була причентна до порушень.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
Весь від-кат дивіться | 30.04.2026
...

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,651
Вітаю, Шановний гравець!
На розгляді!

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,651
Шановний гравець, надайте запис без пропусків.

Anton Scofilss

Козак
6 Чер 2025
48
Скажіть від якю хвлини потрібен відката
типу від якого почтаку від кат потрібен

Anton Scofilss

Козак
6 Чер 2025
48
тошо в мене багато відео записів момнетами а багато відео с 1 силкой не зроблю якщо кожне відео окремо заливати
то воно не вставиться

Останнє редагування:

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,651
Посилання можете вставляти не одне, завантажуєте всі відео на ютуб, після чого сюди ж в повідомлення вставляєте всі посилання.

Anton Scofilss

Козак
6 Чер 2025
48
вот всі відкати вибирайте що вам з них потрібне буде

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,651
Для розгляду даної скарги потребую більше часу.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,651
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #23048 отримує покарання за порушення:

5.10. Втеча від RP | Demorgan 360-540 | WARN / HardBan 3-10 днів.

Покарання: Demorgan - 360 хвилин.

Гравець #1176 отримує покарання за порушення:

5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.| WARN / Ban 1–14 днів
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.

Покарання: Warn + Demorgan - 60 хвилин.

Гравець #7413 отримує покарання за порушення:

5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.

Покарання: Demorgan - 180 хвилин.

Гравець #22825 отримує покарання за порушення:

5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.| WARN / Ban 1–14 днів
4.3. Заборонено видавати гучні або такі, що заважають звуки, які можуть перешкоджати ігровому процесу або порушувати комфорт інших гравців. | Mute 10-120 хвилин.

Покарання: Warn + Demorgan - 120 хвилин + Mute - 120 хвилин.

Гравець #5958 отримує покарання за порушення:

4.3. Заборонено видавати гучні або такі, що заважають звуки, які можуть перешкоджати ігровому процесу або порушувати комфорт інших гравців. | Mute 10-120 хвилин.

Покарання: Mute - 120 хвилин.

Гравець #15883 отримує покарання за порушення:

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

Покарання: Demorgan - 30 хвилин.

Гравець #19094 отримує покарання за порушення:

4.2. Текстовий та голосовий чат є виключно IC (In-Character) чатом, в якому заборонено будь-яке спілкування на OOC (Out-of-Character) теми. | Mute 15-30 хвилин.

Покарання: Mute - 30 хвилин.

Приємної гри.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі