- 5 Січ 2026
- 3
- Нікнейм гравця
- невідомий
- Статичний ID гравця
- 5958
- Ваш нікнейм
- Arthur_pain
- Ваш статичний ID
- 32374
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- -
- Суть скарги
- Гравець без причини вбив мене (DM), після чого стояв поруч і не давав медикам надати допомогу, а також погрожував мені.
До цього заважав працювати далекобійником, не давав стояти на точці розгрузки. Потім вбив, і переслідував біля лікарні і ще кілька разів вбив.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 00:00:01
Гравець без причини вбив мене (DM), після чого стояв поруч і не давав медикам надати допомогу, а також погрожував мені.
До цього заважав працювати далекобійником, не давав стояти на точці розгрузки, DM car, потім вбив, забрав автомобіль і розбив його. Далі переслідував біля лікарні і ще кілька разів вбив, не давав надати допомогу, на відео зафіксовано.
До цього заважав працювати далекобійником, не давав стояти на точці розгрузки, DM car, потім вбив, забрав автомобіль і розбив його. Далі переслідував біля лікарні і ще кілька разів вбив, не давав надати допомогу, на відео зафіксовано.