Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bohdan Lysyi

Козак
14 Гру 2024
29
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Bohdan_Blackwhite
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Діскорд - bodia2594
Суть скарги
Вже хотів раніамувати людину і тут звідкись вбивають мене...
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
17:31 / 23.04.2026
Вбили коли хотів раніамути людину.

Baton Cometa

Козак
25 Лют 2026
15
Вам перед цим дали попередження не піднімати його, я його виніс в воду і відійшов слідкував. Людина неадекватна, є докази на ДМ і перешкоду. Вас попередили тричі - не піднімайте його. ви повернулись за ним. По-друге - яка реанімація ПІД ВОДОЮ, ви адекватний РП медик?

Bohdan Lysyi

Козак
14 Гру 2024
29
Вам перед цим дали попередження не піднімати його, я його виніс в воду і відійшов слідкував. Людина неадекватна, є докази на ДМ і перешкоду. Вас попередили тричі - не піднімайте його. ви повернулись за ним. По-друге - яка реанімація ПІД ВОДОЮ, ви адекватний РП медик?
Я хотів пацієнта витягнути з води , і реанімувати а ось щодо вашого попередженя ви готові відповісти за свої слова що ви мене попередили аж тричі , так як ви написали?

Baton Cometa

Козак
25 Лют 2026
15
Вас попередили не піднімати його, бо він неадекват. я не написав про пряму погрозу вашому життю. але в даній ситуації мені потрібно було реагувати швидко бо ви вже були біля нього.

Baton Cometa

Козак
25 Лют 2026
15
я чесно не хотів цього. прошу вибачення. Не міг я позволити його врятувати. Він ********************* і не давав людям полювати, вимагав гроші і тд тп. ви попали під гарячу руку. прошу зрозуміти і пробачити )

Baton Cometa

Козак
25 Лют 2026
15
я щось тупанув треба було вас підняти і зразу поговорити, щоб не ускладнювати усе.

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
Вітаю!
Надайте запис який починається за 5 хвилин до цього моменту.​

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
Розглянув вашу скаргу та виношу вердикт

Гравець #34222 отримує наступне покараня​
5.15. Будь-які кримінальні дії стосовно працівників EMS у робочий час. | Demorgan 90 хвилин.

Demorgan - 90 хвилин.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі