Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №721 FIB | Frost Yakuza |Скарга на неправомірне затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kyrylo Kozhumiaka

Новий гравець
2 Січ 2026
18
Нікнейм гравця
Frost Yakuza
Статичний ID гравця
17082
Ваш нікнейм
Kyrylo Kozhumiaka
Ваш статичний ID
32328
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
discord: kirill_nesterenko
Суть скарги
Скарга на неправомірне затримання
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
18.09.2025 09:59
Сьогодні, 18.09.2025 о 09:59, я був затриманий співробітником FIB/ATF (ID 17082) на підставі статті 7.5 Кримінального кодексу сервера.

Затримання проводив гравець 17082 Frost Yakuza одноосібно. На моє запитання, з якої причини він здійснює затримання без напарника, відповіді надано не було.

Відповідно до правил «Загальні правила державних організацій UKRAINE GTA 5», пункт 1.25:

Працівникам державних структур заборонено проводити патрулювання без напарника.
Винятки:
– дозволено виходити в самостійний патруль з 00:00 до 09:00;
– дозволено виходити в патруль наодинці з дозволу куратора або лідера організації;
– дозволено виходити в самостійний патруль старшому складу організації.

На момент затримання час був 09:59, що не підпадає під часовий виняток. Переглянувши форум, я не знайшов інформації про надання гравцю 17082 дозволу на самостійне патрулювання.

Також прошу звернути увагу на можливий конфлікт інтересів. З огляду на нікнейм співробітника (Frost Yakuza), можна припустити його належність до сім’ї «Yakuza». Орієнтування щодо мене, ймовірно, було надане представниками цієї ж сім’ї, оскільки вони займалися вирощуванням коноплі поряд зі мною.

Згідно з пунктом 1.8 «Загальні правила державних організацій UKRAINE GTA 5»:

Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій.
(Покарання: Попередження / Догана / Звільнення)

У зв’язку з викладеним прошу:
  1. Перевірити правомірність проведення затримання співробітником FIB/ATF (ID 17082) без напарника.
  2. Перевірити можливий конфлікт інтересів та зв’язки з представниками кримінальної організації «Yakuza».

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
348
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Даний Гравець має дозвіл на Соло Патруль, тому покарання згідно 1.25 ПДО не видано.
На рахунок сім'ї, Гравцю дозволено перебувати у крайм сім'ї, коли він знаходиться у Державній Організації, але без виконання будь яких крайм дій за сім'ю.
Тому покарання згідно 1.8 ПДО не видано.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі