- 2 Січ 2026
- 18
- Нікнейм гравця
- Frost Yakuza
- Статичний ID гравця
- 17082
- Ваш нікнейм
- Kyrylo Kozhumiaka
- Ваш статичний ID
- 32328
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- discord: kirill_nesterenko
- Суть скарги
- Скарга на неправомірне затримання
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 18.09.2025 09:59
Сьогодні, 18.09.2025 о 09:59, я був затриманий співробітником FIB/ATF (ID 17082) на підставі статті 7.5 Кримінального кодексу сервера.
Затримання проводив гравець 17082 Frost Yakuza одноосібно. На моє запитання, з якої причини він здійснює затримання без напарника, відповіді надано не було.
Відповідно до правил «Загальні правила державних організацій UKRAINE GTA 5», пункт 1.25:
На момент затримання час був 09:59, що не підпадає під часовий виняток. Переглянувши форум, я не знайшов інформації про надання гравцю 17082 дозволу на самостійне патрулювання.
Також прошу звернути увагу на можливий конфлікт інтересів. З огляду на нікнейм співробітника (Frost Yakuza), можна припустити його належність до сім’ї «Yakuza». Орієнтування щодо мене, ймовірно, було надане представниками цієї ж сім’ї, оскільки вони займалися вирощуванням коноплі поряд зі мною.
Згідно з пунктом 1.8 «Загальні правила державних організацій UKRAINE GTA 5»:
У зв’язку з викладеним прошу:
Затримання проводив гравець 17082 Frost Yakuza одноосібно. На моє запитання, з якої причини він здійснює затримання без напарника, відповіді надано не було.
Відповідно до правил «Загальні правила державних організацій UKRAINE GTA 5», пункт 1.25:
Працівникам державних структур заборонено проводити патрулювання без напарника.
Винятки:
– дозволено виходити в самостійний патруль з 00:00 до 09:00;
– дозволено виходити в патруль наодинці з дозволу куратора або лідера організації;
– дозволено виходити в самостійний патруль старшому складу організації.
На момент затримання час був 09:59, що не підпадає під часовий виняток. Переглянувши форум, я не знайшов інформації про надання гравцю 17082 дозволу на самостійне патрулювання.
Також прошу звернути увагу на можливий конфлікт інтересів. З огляду на нікнейм співробітника (Frost Yakuza), можна припустити його належність до сім’ї «Yakuza». Орієнтування щодо мене, ймовірно, було надане представниками цієї ж сім’ї, оскільки вони займалися вирощуванням коноплі поряд зі мною.
Згідно з пунктом 1.8 «Загальні правила державних організацій UKRAINE GTA 5»:
Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій.
(Покарання: Попередження / Догана / Звільнення)
У зв’язку з викладеним прошу:
- Перевірити правомірність проведення затримання співробітником FIB/ATF (ID 17082) без напарника.
- Перевірити можливий конфлікт інтересів та зв’язки з представниками кримінальної організації «Yakuza».