Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

A. Trigger

Коли робили селфі,а мімо пройшлись красіві пацики
7 Вер 2025
82
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
30564
Ваш нікнейм
adolf trigger
Ваш статичний ID
24101
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
гравець багом тепнув мене до себе, коли я був в гетто мене убили та закафали, коли він мене заломав по під руку його убили, системно він ще мене заломав, він я так зрозумів багом посадив у вертоліт чи що я так і не поняв
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
-
.

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
349
Вітаю.

Надайте повний відкат ситуації до цієї скарги протягом 24 годин.​

A. Trigger

Коли робили селфі,а мімо пройшлись красіві пацики
7 Вер 2025
82

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
349
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець 30564 отримує покарання по причині:

1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.
Примітка: Заборонено простріли через стіни (які можливі завдяки графічним модифікаціям або багам дистанції), використання CTRL та різних стилів ходи, стрільба з Q.​
Покарання - WARN.

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Виняток: IC діалог не є обов'язковим фактором у таких ситуаціях: Загроза життю персонажа/його союзникам (гравці з фракції, сім'ї), а саме: прицілювання зброєю у бік гравців, завдання ударів, навмисний наїзд на персонажа/союзників транспортом. Грубі образи персонажа/його союзників (гравці з фракції, сім'ї), зокрема: образи або згадки родичів, нації, етносу; нецензурні (матюки) образи. Викрадення особистого транспортного засобу.​
Покарання - Demorgan 90 хвилин.

Гравець 24101 отримує покарання по причині:

5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60-180 хвилин / WARN / Ban 3-20 днів.
Покарання - Demorgan 90 хвилин.

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі