Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7134 | Oleg Muller | #34680 | 5.20.1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
36
Нікнейм гравця
Oleg Muller
Статичний ID гравця
34680
Ваш нікнейм
Alex Merr
Ваш статичний ID
33740
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds alex.merr
Суть скарги
Обман на маркетплейсі шляхом введення в оману щодо конкретного товару.

5.20.1

Заборонено приховувати або спотворювати інформацію про майно
Доказ порушення з боку іншого гравця
відео - https://youtu.be/8A9_8NaYvO8
скріншот переписки - https://ibb.co/jkG7vdvP
Дата та таймкод порушення
17.04.26 12:29
Гравець виставив на маркетплейсі товар, в описі якого зазначив, що це креслення від автомобіля Shelby Cobra.

Після покупки я отримав креслення від двигуна, що повністю не відповідає заявленому опису.

Таким чином, гравець свідомо ввів в оману, що підпадає під порушення правил (п. 5.20.1).

Після того, як я звернувся до нього, він не заперечив факт обману (скріншот прикріпляю), а відповів у стилі:
“ти забери всі там є чертьож кобра ))))”, що прямо підтверджує його намір ввести в оману.

Після цього гравець зняв свою позицію з маркетплейсу, що також свідчить про усвідомлення порушення.

Окремо зазначаю, що до мене вже звернулися щонайменше двоє інших гравців, які повідомили, що були обмануті цим же гравцем аналогічним способом. Ймовірно, вони також підтвердять це у даній темі.

Я не погоджуюсь на будь-яку компенсацію, оскільки вважаю, що дії гравця носять системний та цілеспрямований характер, а не є випадковою помилкою.

Вважаю, що подібна поведінка підриває довіру до ігрової економіки та вводить гравців в оману, тому прошу адміністрацію вжити відповідних заходів.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,559
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #34680 отримує покарання за порушення:

5.20.1. Заборонено приховувати будь-які деталі або особливості ігрового майна, що продається. | Ban 3-7 днів.

Покарання: Ban - 3 дні.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі