- 6 Кві 2025
- 10
- Нікнейм гравця
- FiB
- Статичний ID гравця
- 31769 /20048
- Ваш нікнейм
- Finn Blackwood
- Ваш статичний ID
- 3621
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- wehqbdv
- Суть скарги
- Гравець узяв у мене хабар, однак після цього не відпустив мене, чим фактично обманув.
Надалі не були дотримані мої права, про які я неодноразово просив, зокрема право на виклик лікаря.
Мене сфотографували та подали в диспетчерський розшук, попри те, що я був у масці та з гримом.
Перед цим не було відіграно RP-дій щодо зняття маски або змивання гриму.
Після цього мені видали розшук.
На відео також зафіксовано момент, де я повідомляю, що хочу скористатися всіма можливими правами, і надалі уточнюю, якими саме.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- Перший фрапс — 0:57. Другий фрапс — 2:52 (заявляю про використання своїх прав), 3:20 (момент із диспетчером), 9:34 (не виконано прохання про виклик лікаря).
1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: FIB 31769 /20048
3. Ваш нікнейм: Finn Blackwood
4. Ваш статичний (незмінний) ID: 3621
5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
6. Суть скарги:
Гравець узяв у мене хабар, однак після цього не відпустив мене, чим фактично обманув.
Надалі не були дотримані мої права, про які я неодноразово просив, зокрема право на виклик лікаря.
Мене сфотографували та подали в диспетчерський розшук, попри те, що я був у масці та з гримом.
На відео також зафіксовано момент, де я повідомляю, що хочу скористатися всіма можливими правами, і надалі уточнюю, якими саме.
7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):
8. Дата та таймкод порушення:
Перший фрапс — 0:57.
Другий фрапс — 2:52 (заявляю про використання своїх прав), 3:20 (момент із диспетчером), 9:34 (не виконано прохання про виклик лікаря).
2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: FIB 31769 /20048
3. Ваш нікнейм: Finn Blackwood
4. Ваш статичний (незмінний) ID: 3621
5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
6. Суть скарги:
Гравець узяв у мене хабар, однак після цього не відпустив мене, чим фактично обманув.
7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):
8. Дата та таймкод порушення:
Перший фрапс — 0:57.
Другий фрапс — 2:52 (заявляю про використання своїх прав), 3:20 (момент із диспетчером), 9:34 (не виконано прохання про виклик лікаря).