Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №705 | 1.42 ПДО від лідера LSPD

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алік Петровський

В Бахмуте бахал, Кадырова трахал.
2 Лют 2025
79
Нікнейм гравця
4177
Статичний ID гравця
4177
Ваш нікнейм
Alik Petrovskiy
Ваш статичний ID
13430
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
k1e8w
Суть скарги
1.42 ПДО від лідера LSPD - 4177
Коли ми проводили процесуальні дії, остання у зв'язку з тим, що був затриманий її співробітник почала казати, що ми робимо все не правильно, хоча не могла це аргументувати чинним законодавством. Після чого вона просто під час проведення процесуальних дій з адвокатом затриманого скористалась навмисним зловживання функціоналом державних структур та розв'язала свого співробітника, який просто лівнув. Затримати за судову статтю я її не можу, а тим паче вона має недоторканність. Навіть адвокат потім сказав, що я правий і що без прокурора можна проводити процесуальні дії. Але остання сказала, що вона просто не хоче "колупатись на форумі", а на те, що їй сказали що вона порушує КК, вона сказала що їй все одно. Тобто довести невинуватість свого співробітника вона не хоче, посилатись на статті не хоче, та їй взагалі "все равно", з таким підходом може і посаду пора залишити, якщо вже "всьо равно" Я вважаю, що така поведінка лідера не може бути присутня. Це просто зрив РП процесу. Не мені вирішувати, але прошу максимального покарання для цього лідера (зняття з посади).
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
09/02/2026
!

Edward

Отаман
13 Сер 2025
487
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Не побачив порушення 1.42 ПДО від гравця #4177.

Натомість, бачу порушення від Вас:
#13430 отримує покарання за порушення ПДО:
3.14 Співробітник державної організації може бути арештований/поміщений у КПЗ лише при виявленні порушення від старшого складу фракції обвинуваченого, або старших рангів Government (директорів департаменту тощо), або прокурора, який прийняв виклик на затримання.

Покарання: Demorgan 60.

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі