Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №703 DM з ЗЗ Non RP пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zefirchik

Новий гравець
25 Січ 2025
8
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 10127
  3. Ваш нікнейм: Kostyantin Sternenkovic
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 4930
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Discord): zefirmikhalich
  6. Суть скарги: Хотіли пограбувати але я встиг заїхати в місто, відкрили вогонь в ЗЗ і потім пограбували.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): 1 відео 2 відео
  8. Дата та таймкод порушення: 23.06.2025 0:02 ДМ ЗЗ (1 відео) 0:06 (2 відео) пограбування

Renji Liquid

Мл.Адміністратор
9 Жов 2024
686
Вітаю на зв'язку Головний Куратор Liquid, шановний гравець,

Надайте повний відкат протягом 24 годин.

На розгляді!

Zefirchik

Новий гравець
25 Січ 2025
8
Вводжу роз'яснення з приводу скарги, я не маю хорошого комп'ютера аби записувати довгі відкати, все що встиг то це записати цей момент (Відео) . Ситуція така, що мене почали грабувати за містом, але в рамках РП я відірвався від погоні заїхавши в багатолюдне місце, де гравець #10127 який ще й виявляється лідером The Families, тобто має бути взірцем дотримання правил серверу, але показово порушує їх, тому піддав би сумніву компетентності лідера, що саме було порушено, 0:01 ДМ в ЗЗ, та 0:33 Нон РП пограбування з зеленій зоні.
1.13. Нападати на інкасаторів дозволено тільки за межами міста та в небезпечному районі (гетто), в червоній зоні (Правила ігрових зон). | Demorgan 30-60 хвилин / WARN.
Примітка: якщо інкасація після нападу потрапляє в межі міста, дії грабіжників мають враховувати ситуацію: якщо місце безлюдне, пограбування можна продовжити; якщо людне, то обов’язково сховатися з місця.
Які ще треба докази на очевидні порушення правил? Якщо ви чомусь ставите під сумнів очевидні речі, то запросіть відкат у гравця #10127 аби довести свою безневинність. Сподіваюсь на справедливий та чесний розгляд скарги.

Останнє редагування:

Renji Liquid

Мл.Адміністратор
9 Жов 2024
686
Вітаю на зв'язку Головний Куратор Liquid, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець - #10127 #1206 #5370 #15852 отримують покарання згідно Правил Ukraine GTA 5:

Порушення скоєне гравцем #10127, який на момент інциденту займає посаду лідера The Families; як головний куратор я розглянув ситуацію, виніс попередження, зняв 10 балів фракції та провів сувору бесіду — у разі повторення буде негайна догана.
1.13. Нападати на інкасаторів дозволено тільки за межами міста та в небезпечному районі (гетто), в червоній зоні (Правила ігрових зон). | Demorgan 30 хвилин
1.13. Нападати на інкасаторів дозволено тільки за межами міста та в небезпечному районі (гетто), в червоній зоні (Правила ігрових зон). | Demorgan 30 хвилин

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі