- 23 Лют 2025
- 41
- Нікнейм гравця
- Невідомо
- Статичний ID гравця
- 14959
- Ваш нікнейм
- Ihor Fedot
- Ваш статичний ID
- 14457
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- fedot7777
- Суть скарги
- Я знаходився на території ринку (Market), займався виставленням товарів на продаж. Вийшовши з приміщення складу, я прямував до свого автомобіля. У цей момент гравець зі статиком 14959 без будь-якої причини та попереднього РП-діалогу відкрив вогонь з автоматичної зброї (Assault Rifle), що призвело до моєї смерті (Deathmatch).
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 1:45
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомо
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 14959
Ваш нікнейм: Ihor Fedot
Ваш статичний (незмінний) ID: 14457
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
Суть скарги: Я знаходився на території ринку (Market), займався виставленням товарів на продаж. Вийшовши з приміщення складу, я прямував до свого автомобіля. У цей момент гравець зі статиком 14959 без будь-якої причини та попереднього РП-діалогу відкрив вогонь з автоматичної зброї (Assault Rifle), що призвело до моєї смерті (Deathmatch).
Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/FpOpLbfLHvo
Дата та таймкод порушення: 11.04.2026. Порушення відбувається на таймкоді [01:45], коли гравець починає стрільбу. Факт смерті та статик порушника видно на екрані «Ви втратили свідомість» на [01:47].
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 14959
Ваш нікнейм: Ihor Fedot
Ваш статичний (незмінний) ID: 14457
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
Суть скарги: Я знаходився на території ринку (Market), займався виставленням товарів на продаж. Вийшовши з приміщення складу, я прямував до свого автомобіля. У цей момент гравець зі статиком 14959 без будь-якої причини та попереднього РП-діалогу відкрив вогонь з автоматичної зброї (Assault Rifle), що призвело до моєї смерті (Deathmatch).
Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/FpOpLbfLHvo
Дата та таймкод порушення: 11.04.2026. Порушення відбувається на таймкоді [01:45], коли гравець починає стрільбу. Факт смерті та статик порушника видно на екрані «Ви втратили свідомість» на [01:47].
Останнє редагування: