Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №678 дм + дб +знищення вантажівки з вантажем

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Elon Maks

Шановний гравець
24 Лют 2025
278
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 19199, 9483
  3. Ваш нікнейм: Elon Maks
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 14607
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): resestmat
  6. Суть скарги: Працював на далекобійнику, після взяття чергового замовлення на мене напали двоє людей, розстріляли машину, коли не змогли вбити мене, то один взяв в оренду машину щоб збити з неї двері і тоді інший мене вбив, коли я поїхав забрати свою вантажівку то її вже там не було і замовлення відповідно також, враховуючи нонРП ситуацію, прошу дати цим людям максимальне покарання щоб не було більше бажання псувати іншим гру та компенсувати моє замовлення у розмірі 262.540$. Після цього випадку я фуру не міг забрати також і з парковки, компенсації за оренду не потрібно, дякую.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): доказ1 доказ2
  8. Дата та таймкод порушення: 21.06.2025 доказ1 (0.44 ДМкар, 0.50 спроба вбити мене, 1.58 (ДБ), 2.13 моє вбивство) доказ2 (2.20 вантажівки з матеріалами немає)

Drak Raze.

Козак
3 Січ 2025
3
А тепер переглядаємо всю IC причину, чому вас буду покарано ( вбито) Не потрібно заважати іншим участникам працювати.

Хочу звернути увагу на розсинхрон, у мене він на відкаті задебешл а у нього мене немає

Останнє редагування:

Elon Maks

Шановний гравець
24 Лют 2025
278
А тепер переглядаємо всю IC причину, чому вас буду покарано ( вбито) Не потрібно заважати іншим участникам працювати.

по-перше це не може бути іс причиною, по-друге, ось відкат в ту ж хвилину з мого боку, нікого не було https://www.youtube.com/watch?v=bAdW3fER79w

Marik

❝𝙇𝙚𝙜𝙚𝙣𝙙𝙖 𝘼𝙙𝙢𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣❝
Адміністратор
17 Гру 2024
1,064

Вітаю

Переношу скаргу у відповідний розділ

На розгляді

Renji Liquid

Мл.Адміністратор
9 Жов 2024
686
Вітаю на зв'язку Головний Куратор Liquid, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець - #19199 отримують покарання згідно Правил Ukraine GTA 5:

5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 30 хвилин

5.2. “DM” - DeathMatch
- Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі