- 3 Бер 2026
- 36
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 27831
- Ваш нікнейм
- Alex Merr
- Ваш статичний ID
- 33740
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ds alex.merr
- Суть скарги
- Ми перебували за покерним столом та підійшли до сусіднього столу, щоб уточнити, чи активувався у них таймер і чи можна розпочати гру, оскільки у нас він не працював.
У відповідь отримали грубу реакцію без будь-якої IC-причини, після чого зав’язався конфлікт. З моєї сторони подальше спілкування відбувалось виключно в IC-форматі, з прив’язкою до ігрових елементів (зовнішній вигляд персонажа, одяг тощо), без переходу на OOC образи.
Водночас гравець #27831 перейшов межу допустимого:
- почав використовувати образи, спрямовані вже не на персонажа, а на гравця
- висловлював погрози зустрічі в реальному житті та фізичної розправи
- намагався отримати мої соціальні мережі (Instagram) з метою подальшого контакту
Вважаю такі дії грубим порушенням правил проєкту (зокрема п. 4.14, а також норм поведінки поза RP), та прошу адміністрацію звернути на це увагу при розгляді скарги.
Також хочу зазначити, що до початку відеозапису жодних конфліктних ситуацій з цими гравцями не було.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
4.14
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 20.03.26 16:35
Образи та погрози в реальному житті з боку гравця #27831 , а також неадекватна поведінка без IC причини під час взаємодії. Прошу перевірити порушення п. 4.6 та п. 4.14.