- 8 Гру 2024
- 31
- Нікнейм гравця
- 25216
- Статичний ID гравця
- 2516
- Ваш нікнейм
- Itachi Uchiha
- Ваш статичний ID
- 2124
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Vamp2311
- Суть скарги
- .Я знаходився на каменоломні, нікого не чіпав та не порушував правил. Стояв на місці, коли до мене під’їхав гравець на автомобілі та без будь-якої причини вбив мене, використовуючи транспорт (DB).
Звертаю увагу, що це сталося в зеленій зоні, де будь-які напади та подібні дії заборонені правилами сервера.
Вважаю дії гравця порушенням правил (DB + порушення правил зеленої зони).
Прошу адміністрацію розглянути скаргу та видати покарання гравцю згідно правил серверу.
тайм код 0. 53
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 19.03.2026 тайм код 0.53
1.25216
2.#25216
3.Itachi Uchiha
4.#2124
5.Discord: Vamp2311
6.Я знаходився на каменоломні, нікого не чіпав та не порушував правил. Стояв на місці, коли до мене під’їхав гравець на автомобілі та без будь-якої причини вбив мене, використовуючи транспорт (DB).
Звертаю увагу, що це сталося в зеленій зоні, де будь-які напади та подібні дії заборонені правилами сервера.
Прошу адміністрацію розглянути скаргу та видати покарання гравцю згідно правил серверу. тайм код 0. 53
7. https://youtu.be/-e7h-NjqQpI
8.18.03 Відео обрізане там без таймкоду видно
2.#25216
3.Itachi Uchiha
4.#2124
5.Discord: Vamp2311
6.Я знаходився на каменоломні, нікого не чіпав та не порушував правил. Стояв на місці, коли до мене під’їхав гравець на автомобілі та без будь-якої причини вбив мене, використовуючи транспорт (DB).
Прошу адміністрацію розглянути скаргу та видати покарання гравцю згідно правил серверу. тайм код 0. 53
7. https://youtu.be/-e7h-NjqQpI
8.18.03 Відео обрізане там без таймкоду видно