Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Patrick Larkins

Козак
10 Гру 2024
37
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Alah Babah
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
yankey_99
Суть скарги
Добрий день, я переглядаючи форум, а саме скаргу на себе №6200 ДМ, помітив таке досить цікаве порушення, а саме RK. День перед тим, я виклав №6177 #14324 - dm, якщо подивитися на час там принципі все ясно. Усьо!
Доказ порушення з боку іншого гравця
Скарги:
№6177
№6200
Дата та таймкод порушення
-
Добрий день, я переглядаючи форум, а саме скаргу на себе №6200 ДМ, помітив таке досить цікаве порушення, а саме RK. День перед тим, я виклав №6177 #14324 - dm, якщо подивитися на час там принципі все ясно. Усьо!

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
36
Чудово, що ти переглянув скарги на себе.

Також хочу звернути увагу адміністрації на момент у цій скарзітаймкод 1:55 (не видаляй тільки, я зберіг копію). На цьому моменті гравець дозволяє собі образливі висловлювання в сторону адміністрації, називаючи її «********************************************************ами».

Крім того, прошу звернути увагу на системність дій цих гравців (#35970#939 #2499): у їхній поведінці регулярно простежуються провокації інших гравців та дії, що підпадають під DM.

Вважаю, що цей момент також потребує перевірки з боку адміністрації.

Zim Wolf

Отаман
16 Кві 2025
148
+ бан "до заміни ник нейму" =)

Just Ice

Отаман
2 Вер 2025
213
Вітаю, шановний гравець!
#939 був заблокований мною, за чисельні порушення .
Продовжую розглядати скаргу далі.​
Чудово, що ти переглянув скарги на себе.

Також хочу звернути увагу адміністрації на момент у цій скарзітаймкод 1:55 (не видаляй тільки, я зберіг копію). На цьому моменті гравець дозволяє собі образливі висловлювання в сторону адміністрації, називаючи її «********************************************************ами».

Крім того, прошу звернути увагу на системність дій цих гравців (#35970#939 #2499): у їхній поведінці регулярно простежуються провокації інших гравців та дії, що підпадають під DM.

Вважаю, що цей момент також потребує перевірки з боку адміністрації

Just Ice

Отаман
2 Вер 2025
213
#14324 отримує покарання за порушення:
5.7. "RK" - Revenge Kill - Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або завдання шкоди здоров'ю гравцю у помсту за вашу загибель (КД 15 хвилин). | Demorgan 90 хвилин
Покарання: Demorgan – 90 хвилин.
З повагою Just Ice .
Приємної гри

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі