- 28 Вер 2025
- 29
- Нікнейм гравця
- N/A
- Статичний ID гравця
- 28572
- Ваш нікнейм
- Roman Fedyk
- Ваш статичний ID
- 15598
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- tg rfedyk997
- Суть скарги
- Їхав по виклику таксі до клієнта по трасі м2 і тут можливо випадково пізрізає інше авто мене і по енерції залитиві і сбив випадково людину яка стояла на дорозі тоді я не зупиняючись поїхав далі до клієнта тоді та людина спочатку просрілила мені колеса і зі снайперки вбила мене коли я їхав із швидкість 300+км\год. але мені чомуст написало причина падіння хоча я не падав і не вдарявся здоровя було в мене 100 іікщо дійсно він бив то прошу справедливого покарання а якщо ні тоді вибачаюся
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 25.02.2026р. ( 04:40- 04:59 )
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:N/A
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 28572
- Ваш нікнейм: Roman Fedyk
- Ваш статичний (незмінний) ID: 15598
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tg rfedyk997
- Суть скарги: Їхав по виклику таксі до клієнта по трасі м2 і тут можливо випадково пізрізає інше авто мене і по енерції залитиві і сбив випадково людину яка стояла на дорозі тоді я не зупиняючись поїхав далі до клієнта тоді та людина спочатку просрілила мені колеса і зі снайперки вбила мене коли я їхав із швидкість 300+км\год. але мені чомуст написало причина падіння хоча я не падав і не вдарявся здоровя було в мене 100 іікщо дійсно він бив то прошу справедливого покарання а якщо ні тоді вибачаюся
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Відео
- Дата та таймкод порушення: 25.02.2026р. ( 04:40- 04:59 )