- 15 Лис 2025
- 49
- Нікнейм гравця
- невідомо
- Статичний ID гравця
- 29289
- Ваш нікнейм
- Darkk Venom
- Ваш статичний ID
- 28064
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ds dark_venmv2
- Суть скарги
- приїхав на ящики попробивав мені колеса на авто + від гравця було пг коли він встав на самореанімації і хотів мене вдарити с кулака та потім лівнув з гри. тажок прошу зробити щось з багом на зброю на відео видно що вона не скіпаєця і чомусь збиваєця перезарядка
1.6. Заборонено виходити з гри під час стрілянини за секретні ящики або після того, як гравець повністю обчистив вміст ящика.
Примітка: щоб вийти з гри без порушення правила, гравець повинен відійти на безпечну відстань від секретних ящиків
Примітка: у разі крашу дається 5 хвилин на повернення.
1.2. Біля секретих якщиках діють всі правила проекту.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 25.02.2026 (08:15-10:45)
приїхав на ящики попробивав мені колеса на авто + від гравця було пг коли він встав на самореанімації і хотів мене вдарити с кулака та потім лівнув з гри
1.6. Заборонено виходити з гри під час стрілянини за секретні ящики або після того, як гравець повністю обчистив вміст ящика.
Примітка: щоб вийти з гри без порушення правила, гравець повинен відійти на безпечну відстань від секретних ящиків
Примітка: у разі крашу дається 5 хвилин на повернення.
1.2. Біля секретих якщиках діють всі правила проекту.