Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mike Petrushka

Сержант
19 Чер 2025
10
Нікнейм гравця
не відомий
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Mike Petrushka
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
_renewall_ - discord
Суть скарги
5.2. Почав процесуальні дії з гравцем за 4.13КК (Носіння зброї в відкритому вигляді), виїхав з парковки їхав уже в ІТТ FIB, і тут цей тіп підїхав почав ДБшити машину, потім на фрапсі буде видно як вперше він відкрив вогонь, я вирішив не зупинятись тому що лагало чомусь, я їхав далі, він почав мене переслідувати ДБшити машину, і в кінці просто заДМив мене, забрали того кого я арештував, і поїхали.“DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
20.02.2026 - (2:27 - початок ДБ) (2:39 - почав тулити) (3:30 - тут кінець, вбив і забрав тіпа, там він не один був але цей 23048 від початку був тому пишу тільки на нього)
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Не відомий
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #23048
  3. Ваш нікнейм: Mike Petrushka
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #20048
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DS - _renewall_
  6. Суть скарги: 5.2. Почав процесуальні дії з гравцем за 4.13КК (Носіння зброї в відкритому вигляді), виїхав з парковки їхав уже в ІТТ FIB, і тут цей тіп підїхав почав ДБшити машину, потім на фрапсі буде видно як вперше він відкрив вогонь, я вирішив не зупинятись тому що лагало чомусь, я їхав далі, він почав мене переслідувати ДБшити машину, і в кінці просто заДМив мене, забрали того кого я арештував, і поїхали.“DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/tgzkwiIqH3o
  8. Дата та таймкод порушення: 20.02.2026 - (2:27 - початок ДБ) (2:39 - почав тулити) (3:30 - тут кінець, вбив і забрав тіпа, там він не один був але цей 23048 від початку був тому пишу тільки на нього)

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,948
Вітаю, шановний гравець!

Ваше звернення було розглянуто.
#23048 отримує покарання за порушення:

5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Заборонено також використовувати баги, фізику чи механіки гри для нанесення шкоди Держ. структурам.

Покарання: Warn.

Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі