- 19 Чер 2025
- 10
- Нікнейм гравця
- не відомий
- Статичний ID гравця
- Ваш нікнейм
- Mike Petrushka
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- _renewall_ - discord
- Суть скарги
- 5.2. Почав процесуальні дії з гравцем за 4.13КК (Носіння зброї в відкритому вигляді), виїхав з парковки їхав уже в ІТТ FIB, і тут цей тіп підїхав почав ДБшити машину, потім на фрапсі буде видно як вперше він відкрив вогонь, я вирішив не зупинятись тому що лагало чомусь, я їхав далі, він почав мене переслідувати ДБшити машину, і в кінці просто заДМив мене, забрали того кого я арештував, і поїхали.“DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 20.02.2026 - (2:27 - початок ДБ) (2:39 - почав тулити) (3:30 - тут кінець, вбив і забрав тіпа, там він не один був але цей 23048 від початку був тому пишу тільки на нього)
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Не відомий
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #23048
- Ваш нікнейм: Mike Petrushka
- Ваш статичний (незмінний) ID: #20048
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DS - _renewall_
- Суть скарги: 5.2. Почав процесуальні дії з гравцем за 4.13КК (Носіння зброї в відкритому вигляді), виїхав з парковки їхав уже в ІТТ FIB, і тут цей тіп підїхав почав ДБшити машину, потім на фрапсі буде видно як вперше він відкрив вогонь, я вирішив не зупинятись тому що лагало чомусь, я їхав далі, він почав мене переслідувати ДБшити машину, і в кінці просто заДМив мене, забрали того кого я арештував, і поїхали.“DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/tgzkwiIqH3o
- Дата та таймкод порушення: 20.02.2026 - (2:27 - початок ДБ) (2:39 - почав тулити) (3:30 - тут кінець, вбив і забрав тіпа, там він не один був але цей 23048 від початку був тому пишу тільки на нього)