Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №5980 Adolf Grimx | NRP /q від арешту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mike Petrushka

Сержант
19 Чер 2025
10
Нікнейм гравця
Adolf Grimx
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Mike Petrushka
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
_renewall_
Суть скарги
Ситуація почалась з гетто, я підїхав до хлопця питати документи бо працював по федеральному розшуку, цей Адольф мене вбив, потім ми з колегами поїхали на М2, і він там був, я звичайно що побачив його поїхав за ним, він мене знову вбив що видно на першому фрапсі, а на другому видно як мені його передали знайомі люди для проведення арешту, він лежав і дав просто /q
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
там не великі откати можете дивитись повністю
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Adolf Grimx
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 24101
  3. Ваш нікнейм: Mike Petrushka
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 20048
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): _renewall_
  6. Суть скарги: Ситуація почалась з гетто, я підїхав до хлопця питати документи бо працював по федеральному розшуку, цей Адольф мене вбив, потім ми з колегами поїхали на М2, і він там був, я звичайно що побачив його поїхав за ним, він мене знову вбив що видно на першому фрапсі, а на другому видно як мені його передали знайомі люди для проведення арешту, він лежав і дав просто /q
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/H3IAop-JCxI?si=PLUJw9zaqbGSXEXF - 1 откат
    https://youtu.be/rY3LF3uwC8k - 2 откат
  8. Дата та таймкод порушення: невеликі откати дивіться все видно

Just Ice

Отаман
2 Вер 2025
213
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

#24101 отримує покарання за порушення:
5.10. Втеча від RP | Demorgan 360-540 | WARN / HardBan 3-10 днів.

Покарання: Demorgan – 360 хвилин.
Також у вас зафіксовані такі порушення як.
1.8. Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій. | Попередження / Догана / Звільнення
Виняток: коли це частина впровадження або проведення прихованого слідства, і якщо ці особи є їх близькими друзями у ІС процесі (цей факт має бути доказовим).
1.6. Заборонено ігнорування порушень від гравців будь-якої фракції. | Попередження / Догана / Звільнення
1.7. Співробітники держаних структур повинні завжди мати увімкнену бодікамеру при виконанні службових обов’язків.| Попередження / Догана

Інформація буде передана куратору.

Приємної гри​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі