- 19 Чер 2025
- 10
- Нікнейм гравця
- Finn Blackwood
- Статичний ID гравця
- Ваш нікнейм
- Mike Petrushka
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- _renewall_ - discord
- Суть скарги
- Дана особа, багаточисельно обзивала співробітників під час затримання, не розумію чому ви цьому пану теж не видали покарання у нього ж на фрапсі було чути як він багато разів матами нас обзивав, і слова від його товариша -
"Чого ти не сказав я б підїхав і розтулив їх"
, помоєму це не особо добре, правильно? Тому я думаю має бути компроміс для обох сторін, я з своїм колегом получили покарання, і відсиджуєм деморган, а ця людина обзивала разів 100 нас, і він їзде як ні в чому не бувало, уявіть якби вас так обзивали матами, що б ви зробили? я думаю точно не сиділи би склавши руки, тому будь ласка прошу вашого справедливого рішення щоб людина також поважала других ігроків на сервері, а не оскати за то шо його закафали, прошу видати даному гравцю як мінімум мут, дякую!
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 2:52(Оск, неадекватна поведінка) 3:20(Послав) 3:59(МГ) 4:11(Оск)
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Finn Blackwood
- Статичний ID: 3621
- Ваш нікнейм: Mike Petrushka
- Ваш статичний ID: 20048
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності : _renewall_ - (discord)
- Суть скарги:
Дана особа, багаточисельно обзивала співробітників під час затримання, не розумію чому ви цьому пану теж не видали покарання у нього ж на фрапсі було чути як він багато разів матами нас обзивав, і слова від його товариша -
"Чого ти не сказав я б підїхав і розтулив їх"
, помоєму це не особо добре, правильно? Тому я думаю має бути компроміс для обох сторін, я з своїм колегом получили покарання, і відсиджуєм деморган, а ця людина обзивала разів 100 нас, і він їзде як ні в чому не бувало, уявіть якби вас так обзивали матами, що б ви зробили? я думаю точно не сиділи би склавши руки, тому будь ласка прошу вашого справедливого рішення щоб людина також поважала других ігроків на сервері, а не оскати за то шо його закафали, прошу видати даному гравцю як мінімум мут, дякую! - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/00VGKhHAZGs?si=ibQ_X_QqC4xng6d2
- Дата та таймкод порушення: 2:52(Оск, неадекватна поведінка) 3:20(Послав) 3:59(МГ) 4:11(Оск)