Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mike Petrushka

Сержант
19 Чер 2025
10
Нікнейм гравця
Finn Blackwood
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Mike Petrushka
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
_renewall_ - discord
Суть скарги
Дана особа, багаточисельно обзивала співробітників під час затримання, не розумію чому ви цьому пану теж не видали покарання у нього ж на фрапсі було чути як він багато разів матами нас обзивав, і слова від його товариша -
"Чого ти не сказав я б підїхав і розтулив їх"
, помоєму це не особо добре, правильно? Тому я думаю має бути компроміс для обох сторін, я з своїм колегом получили покарання, і відсиджуєм деморган, а ця людина обзивала разів 100 нас, і він їзде як ні в чому не бувало, уявіть якби вас так обзивали матами, що б ви зробили? я думаю точно не сиділи би склавши руки, тому будь ласка прошу вашого справедливого рішення щоб людина також поважала других ігроків на сервері, а не оскати за то шо його закафали, прошу видати даному гравцю як мінімум мут, дякую!
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
2:52(Оск, неадекватна поведінка) 3:20(Послав) 3:59(МГ) 4:11(Оск)
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Finn Blackwood
  2. Статичний ID: 3621
  3. Ваш нікнейм: Mike Petrushka
  4. Ваш статичний ID: 20048
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності : _renewall_ - (discord)
  6. Суть скарги:
    Дана особа, багаточисельно обзивала співробітників під час затримання, не розумію чому ви цьому пану теж не видали покарання у нього ж на фрапсі було чути як він багато разів матами нас обзивав, і слова від його товариша -
    "Чого ти не сказав я б підїхав і розтулив їх"
    , помоєму це не особо добре, правильно? Тому я думаю має бути компроміс для обох сторін, я з своїм колегом получили покарання, і відсиджуєм деморган, а ця людина обзивала разів 100 нас, і він їзде як ні в чому не бувало, уявіть якби вас так обзивали матами, що б ви зробили? я думаю точно не сиділи би склавши руки, тому будь ласка прошу вашого справедливого рішення щоб людина також поважала других ігроків на сервері, а не оскати за то шо його закафали, прошу видати даному гравцю як мінімум мут, дякую!
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/00VGKhHAZGs?si=ibQ_X_QqC4xng6d2
  8. Дата та таймкод порушення: 2:52(Оск, неадекватна поведінка) 3:20(Послав) 3:59(МГ) 4:11(Оск)

Tokio Zerokill

if (vibe) root.exec();
9 Січ 2026
119
Вітаю, шановний гравець!
На відеодоказі видно, що Ви використали відео гравця, на якого подаєте скаргу. Будь ласка, ознайомтеся з правилами подання скарг. Також, якщо Ви не згодні з покаранням, маєте право подати скаргу на адміністратора, який розглядав звернення щодо Вас.
Скарга закрита.

Приємної гри та гарного настрою!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі