- 26 Кві 2025
- 77
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- #15213 #21837
- Ваш нікнейм
- Andrew Sage
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- -
- Суть скарги
- #15213 DM Car + DM + образи та неадекватна поведінка
#21837 образи та неадекватна поведінка
Рухався автомобілем по дорозі виконуючи сімейний контракт та зіткнувася з автомобілем який виїхав мені на зустрічну смугу. Після зіткнення автомобіль з трьома громадянами злетів з дороги у воду. Виконавши завдання повертався у зворотньому напрямку і двоє громадян(#15213,#21837) з даного авто очікували мене на дорозі, почали ображати, відкрили вогонь по моєму авто та вбили мене, після чого забрали моє авто і втопили. Заспавнившись у EMS Сенді-Шрос, я прийшов на парковку забрати своє авто з надією його ще відремонтувати (але невдалось, тому що вони його втопили) і двоє цих громадян(#15213,#21837) з ще одним третім невідомим прибігли до мене на парковку та далі продовжили неадекватну поведінку та образи в мою сторону.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
Тайм коди в коментарях під відео- YouTube
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 11.02.2026 22:24
DM Car + DM + образи та неадекватна поведінка