- 7 Лют 2026
- 18
- Нікнейм гравця
- Незнайомець
- Статичний ID гравця
- 34649 , 34064 , 33254
- Ваш нікнейм
- Rudi_Bush
- Ваш статичний ID
- 33869
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- dc rudibush
- Суть скарги
- Я спокійно біг на СТО, щоб працювати. У цей момент під’їжджає майже фуловий Mercedes із тіпами, які без будь-якої причини починають ДМпо мені.
У цьому порушенні були задіяні всі, хто знаходився в авто:
1 водій, який зупинився поруч зі мною;
2 тіп, який безпосередньо вбив мого персонажа;
3 третій, який почав вести вогонь та потім сів в машину, але це не знімає з нього відповідальності (можливо, не встиг зреагувати або вже «настрілявся» і відпочивав).
Я вважаю, що покарання мають понести всі учасники, а не лише той, хто натиснув на курок.
Від себе хочу додати: я є діючим військовим і наразі перебуваю в ООС. Я маю обмежену можливість відпочинку і заходжу на GTA Ukraine саме для того, щоб трохи розслабитись. Натомість через дії цих гравців я отримав моральне пригнічення та повне розчарування в ком’юніті, яке дозволяє собі безпричинний ДМ і не має жодних моральних цінностей.
Не виключаю, що я далеко не перший у їхньому «списку». Зараз у мене реально зникає бажання грати на сервері через таких типів. Вони забрали в мене приблизно 30 хвилин фарму та відпочинку(лікарня, залив скарги, добігти до СТО), а це — найцінніше, що є, мій час, який неможливо компенсувати жодними віртами.
Для розуміння: 30 хвилин роботи на СТО я оцінюю в ~1кк (ремонт + чайові+поршні). Але справа навіть не в грошах — справа в принципі та справедливості.
Прошу покарати цих тіпів на максимальний строк та навіть більше дозволеного, видати ганбан, покарати їх лідера якщо вони знаходяться в фракції за те що його о/с неадекватний, ну і якщо вони захочуть принести мені вибачення, то я написав в скільки оцінюю ці 30 хв. Дякую за розгляд, та чекаю відповіді про деталі їх покарання.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Розмова на відео є про реальне життя. https://youtu.be/BKaUN4g3YCg
- Дата та таймкод порушення
- 18:04 07.02.2026
Форма