Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

checher

Козак
30 Гру 2025
19
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
20407
Ваш нікнейм
Checher Dellucci
Ваш статичний ID
31108
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
usasecurity (discord)
Суть скарги
Ходили на арену виконати БП. Кента замочив тіп з ножем, після чого попросив підняти. Я підбіжав, взяв адреналін, хотів підняти, після чого тіп зножем і мене убив без причини. Після чого він напав без причини на мого софама, та після мого саморема мене знов заДМив. Виходить МАСС ДМ. Мене реально заєбало що на цьому сервері настільки багато порушень в співвідношенні з онлайном. Мотивація з кожними такими приколами пропадає грати. ВИ ШОСЬ БУДЕТЕ З ТАКИМИ РОБИТИ ЧИ НІ? (це я не про конкретну цю ситуацію, а взагалі, хто буде працювати???)
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
-
.

Xtray Falles

❝𝙓𝙩𝙧𝙖𝙮❝
Активний гравець
15 Гру 2024
1,128
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.
#20407 отримує покарання за порушення:

5.2.2. "MDM" - Mass DeathMatch - Заборонено масове вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по трьох і більше гравцях без вагомої IC причини.
Покарання: Warn.

#1943 отримує покарання за порушення:

5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone.
Покарання: Demorgan 180 хвилин.

#31565 отримує покарання за порушення:

5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone.
Покарання:
Demorgan 180 хвилин.

Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі