Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено №5194 ДМ/ДБ/Неадекват.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrr

Козак
8 Вер 2025
34
Нікнейм гравця
939
Статичний ID гравця
939
Ваш нікнейм
Andriy Lebiga
Ваш статичний ID
1470
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
Шановна адміністраціє серверу, Прошу розглянути порушення правил з боку гравця 939, яке мало місце під час ігрового процесу та було зафіксовано на відеодоказах. Я їхав на авто та спокійно працював. У цей момент гравець 939 почав переслідувати мене без будь-якої причини. Ні пограбування, ні вимог, ні RP-діалогу нічого не було. Просто їздив за мною та навмисно таранить авто.
На відео, 1 чітко видно, що переслідування цілеспрямоване. На 1:05 він просто починає стріляти і вбиває мене, без пояснень і без RP. Мета очевидна не пограбування, а просто зірвати гру, бо людині нудно. На відео 2, після того як мене підняли, цей же гравець одразу вбиває мене знову, а потім починає носити тіло, щоб мене не змогли повторно підняти.
На відео 3, далі він знову ховає та носить тіло, щоб лікар не зміг мене знайти і підняти щоб я не міг продовжити працювати. Це вже не випадковість, а навмисний зрив геймплею. Цей гравець є неадекватною та токсичною людиною, що заважає іншим гравцям нормально грати та працювати, такі дії не мають нічого спільного з рольовою грою та псують атмосферу серверу.
Прошу застосувати до гравця 939 максимальне покарання, включно з блокуванням акаунту строком 7–10 днів, відповідно до правил серверу.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
04.01.2026 15:50
-

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Відсутній звук з вашого мікрофону, можливо від вас були провокації в бік гравця.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі