Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №5144 Використання особистої інформації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lilia Kuzmenko

Козак
29 Тра 2025
12
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
15865
Ваш нікнейм
Lilia Yakuza
Ваш статичний ID
10086
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
lilia2340
Суть скарги
Ця людина без мого довзволу використала мою особисту інформацію у скарзі. Згідно з правилами нашого проєкту: 8.1. Заборонено підштовхувати/маніпулювати/закликати/переслідувати гравців у реальному житті. Також забороняється злив фотографій, вимагання/випрошування/заклик до поширення оголених або інтимних фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, яка може завдати шкоди честі та гідності гравця/адміністратора, з метою забезпечення комфортної гри на UKRAINE GTA 5. | HardBan 31 днів / Permban / ЧСП. Я прошу винести гідне покарання для цієї людини, адже розповсюдження особистої інформації без дозволу є неприпустимим. Звертаю вашу увагу на те, що цей гравець дуже часто порушує правила, тому я прошу надати найвище покарання - Permban.
Доказ порушення з боку іншого гравця
надала фото
Дата та таймкод порушення
-
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:-
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:15865
  3. Ваш нікнейм:Lilia Yakuza
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 10086
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): lilia2340
  6. Суть скарги: Ця людина без мого довзволу використала мою особисту інформацію у скарзі. Згідно з правилами нашого проєкту: 8.1. Заборонено підштовхувати/маніпулювати/закликати/переслідувати гравців у реальному житті. Також забороняється злив фотографій, вимагання/випрошування/заклик до поширення оголених або інтимних фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, яка може завдати шкоди честі та гідності гравця/адміністратора, з метою забезпечення комфортної гри на UKRAINE GTA 5. | HardBan 31 днів / Permban / ЧСП. Я прошу винести гідне покарання для цієї людини, адже розповсюдження особистої інформації без дозволу є неприпустимим. Звертаю вашу увагу на те, що цей гравець дуже часто порушує правила, тому я прошу надати найвище покарання - Permban.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):

Вкладення

• Знімок екрана 2026-01-02 235814.png
    Знімок екрана 2026-01-02 235814.png
    143.1 Кб · Перегляди: 69

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Гравець #15865 отримує покарання у вигляд:

8.1. Заборонено підштовхувати/маніпулювати/закликати/переслідувати гравців у реальному житті. Також забороняється злив фотографій, вимагання/випрошування/заклик до поширення оголених або інтимних фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, яка може завдати шкоди честі та гідності гравця/адміністратора, з метою забезпечення комфортної гри на UKRAINE GTA 5. | HardBan 31 днів

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі