Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hanori_Barrington

Козак
7 Жов 2025
36
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
30090 та 4436
Ваш нікнейм
Hanori Barrington
Ваш статичний ID
26570
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Hanorrii - TG
Суть скарги
  1. каталися собі з другом їхали в сторону пошти чую стріляються рішив поїхати глянути що там бачу тіп дмить тачку підїжаю і кажу по пріколу фуу дм кар і сміюсь а статік 4436 починає казати який дм кар грозно і т.д потім статік 30090 залізає на авто а я починаю їхати назад і він падає потім цей тіп починає дмить по машині і його кент тоже я рішаю розвернутись поїхати спитатись на що вони так обідились що вийшли 2 в 1 в тіпа який сидить просто в машині але підїхавши до них я почав казати що закину їх на форум (матів не було ) а ці 2 тіпа дальше тулять і вже статік 30090 дотулив машину до тоталу а статік 4436 убив. Спорчений настрій Є! по друге потім договорились поїхати на арену 1 на 1 вийти і що ви думаєте? вони слились хахаахх ну це очікувано бо знають що впадуть)​
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
01.01.2025
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -​
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 30090 та 4436​
  3. Ваш нікнейм: Hanori Barrington​
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 26570​
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Hanorrii - TG​
  6. Суть скарги: каталися собі з другом їхали в сторону пошти чую стріляються рішив поїхати глянути що там бачу тіп дмить тачку підїжаю і кажу по пріколу фуу дм кар і сміюсь а статік 4436 починає казати який дм кар грозно і т.д потім статік 30090 залізає на авто а я починаю їхати назад і він падає потім цей тіп починає дмить по машині і його кент тоже я рішаю розвернутись поїхати спитатись на що вони так обідились що вийшли 2 в 1 в тіпа який сидить просто в машині але підїхавши до них я почав казати що закину їх на форум (матів не було ) а ці 2 тіпа дальше тулять і вже статік 30090 дотулив машину до тоталу а статік 4436 убив. Спорчений настрій Є! по друге потім договорились поїхати на арену 1 на 1 вийти і що ви думаєте? вони слились хахаахх ну це очікувано бо знають що впадуть)​
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тиць на мнее
  8. Дата та таймкод порушення: 01.01.2026​

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,948
Вітаю, шановний гравець.
На ваших доказах відсутня звукова дорожіка, що обмежує можливість розгялнути скаргу справедливо.
Надайте будь ласка відкат де є запис голосу.
Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі