- 24 Тра 2025
- 15
- Нікнейм гравця
- Невідомо
- Статичний ID гравця
- Це перший - 31230. Другий - 31226.
- Ваш нікнейм
- Daniel Vade
- Ваш статичний ID
- 18504
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- danyya_vade
- Суть скарги
- Я спокійно їхав, та зупинився на узбіччі. Через пару секунд, їде сірий пікап та зупиняється, звідти виходить один з них та відкриває вогонь по мені. Я написав про це в репорт, після того як написав вони знову повернулись та почали тулити вже по іншим у двох. Якщо откат замаленький, будь ласка напишіть мені в діскорд, покажу два відео.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 23:05 | 20.12.2025
Випадково написав повторний текст.
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомо
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: Це перший - 31230. Другий - 31226.
Ваш нікнейм: Daniel Vade
Ваш статичний (незмінний) ID: 18504
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord - danyya_vade
Суть скарги: Я спокійно їхав, та зупинився на узбіччі. Через пару секунд, їде сірий пікап та зупиняється, звідти виходить один з них та відкриває вогонь по мені. Я написав про це в репорт, після того як написав вони знову повернулись та почали тулити вже по іншим у двох. Якщо откат замаленький, будь ласка напишіть мені в діскорд, покажу два відео.
Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Перше відео де був ДМ мене - тик | Друге відео де відкрили вогонь по гравцю - тик
Дата та таймкод порушення: 23:05 | 20.12.2025
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Невідомо
Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: Це перший - 31230. Другий - 31226.
Ваш нікнейм: Daniel Vade
Ваш статичний (незмінний) ID: 18504
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord - danyya_vade
Суть скарги: Я спокійно їхав, та зупинився на узбіччі. Через пару секунд, їде сірий пікап та зупиняється, звідти виходить один з них та відкриває вогонь по мені. Я написав про це в репорт, після того як написав вони знову повернулись та почали тулити вже по іншим у двох. Якщо откат замаленький, будь ласка напишіть мені в діскорд, покажу два відео.
Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Перше відео де був ДМ мене - тик | Друге відео де відкрили вогонь по гравцю - тик
Дата та таймкод порушення: 23:05 | 20.12.2025