Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hanori_Barrington

Козак
7 Жов 2025
36
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
26830
Ваш нікнейм
Hanori Barrington
Ваш статичний ID
26570
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Hanorrii - TG
Суть скарги
  1. Відкат 20 хв але увімкнув запис суто на проблемі. Їхав від парковки в сторону EMS бачу тіп тулить іншого тіпа рішаю підїхати спитати за що далі була розмова після чого він мене тайзернув і убив. у кінці отката я сказав що залью на форум будучи майже мертвим "10 сек по рп можу говорити" ну типу поки кров'ю стікаю хах. (але якщо я порушив прошу вибачення бо підгорає з таких людей я думаю ви мене зрозумієте) )
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
22:39 19.12.2025
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -​
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 26830
  3. Ваш нікнейм: Hanori Barrington
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 26570
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Hanorrii - TG
  6. Суть скарги:​
  7. Відкат 20 хв але увімкнув запис суто на проблемі. Їхав від парковки в сторону EMS бачу тіп тулить іншого тіпа рішаю підїхати спитати за що далі була розмова після чого він мене тайзернув і убив. у кінці отката я сказав що залью на форум будучи майже мертвим "10 сек по рп можу говорити" ну типу поки кров'ю стікаю хах. (але якщо я порушив прошу вибачення бо підгорає з таких людей я думаю ви мене зрозумієте) )​
  8. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тиць на мене
  9. Дата та таймкод порушення: 22:39 19.12.2025

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,970
Вітаю, шановний гравець!

Ваше звернення було розглянуто.
#26830 отримує покарання за порушення:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу.

Покарання: Demorgan 90 хвилин

Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі