Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №4419 Спроба скаму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ferr

Козак
22 Вер 2025
8
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 24732
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 24732
  3. Ваш нікнейм: Anthony Ferrero
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 4327
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. Суть скарги: Вчора побачив оголошення про продаж Тензи (Та яка в госці 26кк, на відео я думав що вона около 12кк коштувала) але він продавав схожий автомобіль але не Тензу, котра з сундука, коли я побачив несостиковки - почав запевняти мене що вже змінили їй ціну і т.п. Прошу покарати даного гравця а також перевірити його логи, боя кщо він вже відпрацював цю схему то міг перекидувати кошти. Тільки зараз побачив справжню тензу на Б\У і одразу згадав вчорашнього скамера. Нижче залишив скрін оригінальній Тензи
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Відео актуальне до 2:12, після можна не дивитись https://www.youtube.com/watch?v=cwI2jFC3CCo
  8. Дата та таймкод порушення: 05.11.25
    1762454599985.png

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,971
Вітаю, шановний гравець!

Ваше звернення було розглянуто.
#24732 отримує покарання за порушення:
5.20. Забороняються будь-які форми обману, пов’язані з майном (OOC угоди, IC угоди з майбутнім введенням в оману та ловля на неуважності в цілях обману).
5.20.1. Заборонено приховувати будь-які деталі або особливості ігрового майна, що продається.

Покарання: Ban 2 дні.
Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі