Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено №4 Piero Azazello | Відкид ні за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Genry Cursedov

Козак
17 Гру 2024
11
  1. Нікнейм адміністратора: Piero Azazello
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 6547
  3. Суть скарги: Відкинули ні за що. Я знаходжусь в Київській Мафії. Ми в потрібний час їдемо на ФЗ після робимо розтяг пішком. Розбігавшись ми біжимо на 2 частину, де АКПП-1 після бачимо як з респавна Армії по нам починають відкривати вогонь, після деякі відповідають в чергу. Я та декілька підбігають впритик до респавна але стоїмо за дверями и після я кажу "Шановні не туліть з тітула це заборонено" Але гравцям не доходе після коли я відбігаю, я бачу як по моїм тулять і встав за будку, я вбиваю того хто стреляв по моїм. Він почав стреляти з респавна і я мав право його вбити. Гравці з армії самі байтять але порушення бачать тільки в нас. Чому ніхто не звернув увагу на їх порушення? Прохання випустити з деморгану та дати компенсацію. Хотів би зауважати відкинули даже тих хто не тулив по титулу. З моєї сторони я вбив гравця за те що той почав стреляти по моїм коллегам, а стреляв він з тітула провокуючи.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/a/EdwVuvK
  5. Дата походження: 24.12.24

Genry Cursedov

Козак
17 Гру 2024
11
І чому СК та ДМ? СК не було так як людина відходила від свого спавну. СК по факту є тоді коли я би забіг до них в коморку та почав їх тулити. ДМ також немає т.к є причина на вбивство гравця, а іменно те що той почав задіювати шкоду моїм побратимам. Так як в 5.2 Правил Проєкту винятку написано: Загроза життю персонажа/його союзникам (гравці з фракції, сім'ї), а саме: прицілювання зброєю у бік гравців, завдання ударів, навмисний наїзд на персонажа/союзників транспортом. Загроза була? Була, я мав право тулити

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Переглянувши відеодоказ можу сказати що покарання видано вірно. Порушення з обох боків було та були покарані всі гравці які порушують правила серверу. Порушення яке видається від адміністратора не показуються в глобальний чат а лиш в чат адміністрації, якщо гравець отримує покарання у вигляді PermBan ви його побачите.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі